Forumda Arama Yapın
Foruma hoş geldin ziyaretçi
Saç dökülmesi forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Saç Tedavisi Forum Forum Saç Ekimi Forumu Saç Ekimi Öncesi ve Sonrası Sorular Yaş 23 sizce saç ekimi yaptırmalı mıyım?

Saçekimi

Yaş 23 sizce saç ekimi yaptırmalı mıyım?

25-11-2024, 17:14
3
1
7
4 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Merhabalar, saç dökülmesiyle ilgili bir süredir araştırma yapıyorum ve saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum. Şu anki dökülme durumuma göre, kaç greft gerektiği konusunda bir tahminim yok. Ayrıca, saç ekiminin kaç seansta tamamlanacağı da kafamda soru işareti.

Saç konusu günümüzde oldukça görselleştirilmiş ve pek çok insanın dikkatini çeken bir şey, bu yüzden insanın gerçekten morali bozuluyor. Başka bir deyişle, bu konuda aceleci olmamak ve doğru kararı almak çok önemli. Benzer deneyim yaşayanlar varsa, ne kadar greft ve kaç seans ile sonuç aldığınızı paylaşırsanız çok sevinirim.

facebook grup
    • Hocam, saç ekimi işine bu yaşta kesinlikle girmemenizi tavsiye ederim, sonradan pişman olabilirsiniz. Saç ekimi çoğu zaman insanların umutlarını sömüren bir süreç olabiliyor. Eğer yaşınız 35-40 civarında olsaydı düşünmek mantıklı olabilirdi, ama şu an gerçekten çok erken. Bunun yerine, mevcut saçlarınızı korumaya odaklanabilirsiniz. Vitamin takviyeleri, finasterid ve minoxidil gibi ilaçlarla saçlarınızı güçlendirip dökülmeyi yavaşlatabilirsiniz. Şimdilik bu yöntemleri deneyerek saç ekimini ileriki yaşlara ertelemek daha iyi olabilir.
    • Dostum, bence saç ekimi mantıklı bir çözüm olabilir ama şu an yaş olarak biraz erken. Benim de tavsiyem, ilaçlarla mevcut saçlarını korumaya çalışman ve mümkünse biraz daha güçlendirmen. Böylece 2-3 yıl sonra daha iyi bir sonuç almak için saç ekimini düşünebilirsin. Tabii ki en doğru kararı, para kazanma amacı öncelik olmayan ve alanında güvenilir bir cerrah verebilir. Örneğin, Koray Erdoğan, Emphair, şahin çelik, Hüseyin örs, Sibel ulusan gibi isimler bu konuda iyi bir rehber olabilir.
    • Dostum zaten saçın kalmamış çok kafana takıyosan ektir, ama fazla etkilemiyorsa seni 2 – 3 yıl daha bekle. 2 – 3 yıl beklemen senin ıcın daha ıyı olur. Bu arada saçlarıda güçlendir.
4 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.