Forumda Arama Yapın

Saç Tedavisi Forum Forum Medikal Saç Tedavileri Antiandrojen Kullanımı Saç dökülmesi için RU58841 kullananlar bakabilir mi?

Saç dökülmesi için RU58841 kullananlar bakabilir mi?

11-02-2024, 10:48
3 yorum
1
85
3 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Arkadaşlar genetik saç dökülmesini önlemek için ru58841 kullananlar var mı merak ediyorum bir ara önceden çok popülerdi kullanan arkadaşlar herhangi bir faydasını gördü mü? Bu ürün özellikler yabancı forumlarda çok rastladığım çokta kullananların olduğunu gördüğüm bir ürün. Pek çok kullanıcı yorumlarını okudum gayet çok başarılı sonuçlar almışlar.

Ru58841 antiandrojen bir madde olduğu için finasteride alternatif bir ürün olarakta biliniyor. Genelde saç losyonu yapılarak kullanılıyor. Finasteride göre yan etkisi daha az olduğu söyleniyor. Eğer temin edebilirsem kullanmayı çok istiyorum. Ancak nasıl alacağım konusunda bir fikrim yok. Eğer alıp kullanan arkadaşlar varsa nasıl temin ettiği hakkında bilgi verebilir mi?

• Ben 4 ay kullanmıştım çok etkili olduğu düşünüyorum daha ilk aydan saç dökülmesini önlemişti. Tepe açıklığım hızlı bir şekilde kapandı 1 sene kullanmayı düşünüyordum ancak fiyatı dolara bağlı olduğu için çok yükseldi tekrar alamadım. Yurtdışı eBay sitesinden almıştım.
      • Bilinmeyen Kullanıcı yazdı:
        Ben 4 ay kullanmıştım çok etkili olduğu düşünüyorum daha ilk aydan saç dökülmesini önlemişti. Tepe açıklığım hızlı bir şekilde kapandı 1 sene kullanmayı düşünüyordum ancak fiyatı dolara bağlı olduğu için çok yükseldi tekrar alamadım. Yurtdışı eBay sitesinden almıştım.

Fiyat olarak ne ödedin toz olarak mı yoksa sprey olarak mı aldın?

• 2 şişe sprey almıştım 930 TL ödedim bir sene önce şimdi daha pahalı oldu
3 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.