Forumda Arama Yapın
Foruma hoş geldin ziyaretçi
Saç dökülmesi forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Saç Tedavisi Forum Forum Medikal Saç Tedavileri Antiandrojen Kullanımı RU58841 Kullanımı Hakkında Tecrübelerim

RU58841 Kullanımı Hakkında Tecrübelerim

22-01-2025, 15:10
1
1
4
2 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Merhaba, geçtiğimiz yıl Ekim ayı sonunda Aliexpress’ten aldığım toz RU58841’i minoxidil ile kullanmaya başladım. Ancak minoxidil ile karıştırmak oldukça zor oldu ve beni bu konuda şüpheye düşürdü. Minoxidil bitmeye yakın, kutuyu kontrol için kestiğimde, çözeltinin dipte katı bir şekilde biriktiğini fark ettim (ekteki görselde görülebilir).

Bu durumun ardından mavi saç serumu ile karıştırmayı denedim ve sonuç çok daha iyiydi. Mavi saç serumu ile karışımda çökme ya da katılaşma sorunu yaşamadım. Şu anda RU58841’i mavi saç serumu ile %5 gücünde kullanmaya devam ediyorum ve ilerleyen dönemde deneyimlerimi burada paylaşacağım.

RU58841’e başlamadan önce finasteride, minoxidil ve dutasteride de kullandım ve bu ürünlerden elde ettiğim sonuçları da daha önce şu konuda paylaşmıştım.

RU58841 kullanan ya da daha önce kullanmış olanlarla tanışmak ve deneyimlerinizi öğrenmek isterim. Siz hangi yöntemlerle karıştırıyorsunuz? Herhangi bir alternatif yöntem öneriniz var mı?

facebook grup
    • Ru58841 60ml ayrı bir losyon olarak hazırlayıp kullanman daha doğru olurdu. Üç ay kullandıktan sonra etkisi anlaşılır. Gelişmeleri paylaşırsan nasıl etkisi olduğunu buradan görürüz.
2 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.