Forumda Arama Yapın
Foruma hoş geldin ziyaretçi
Saç dökülmesi forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Saç Tedavisi Forum Forum Medikal Saç Tedavileri Antiandrojen Kullanımı RU58841 kullanımı hakkında sorular

Soru

RU58841 kullanımı hakkında sorular

31-03-2024, 18:21
2
3
98
3 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Herkese merhaba, minoxil ve dutasterit bir buçuk yıldır kullanıyorum ancak bu ilaçlar ben de çok etkili olmuyor yabancı forumlarda sürekli topikal saf ru58841 solüsyonu kullanıldığını görüyorum ve çok da iyi sonuç almışlar. Ancak Türkiye’de bu maddeyi temin etmek oldukça maliyetli olduğu için en ekonomik olarak nereden sipariş verebilirim? Mevcut tedavime ruh58841 eklersem ek fayda görür müyüm?

RU58841 satın alabileceğim minoxidilmax’tan sipariş edeceğim fakat aylık 800 küsür tl’ye denk geliyor yani oldukça pahalı. Günlük 1 ml kullanıp 4-6 ay denemek istiyorum. Ru58841 kullananlar konu hakkında fikri olan varsa önerilerini çok isterim şimdiden teşekkürler.

facebook grup
    • Bende temin etmek istiyorum yurtdışından alırsan banada haber ver.
    • Geçmişte bu ürün piyasaya çıkmadan önce büyük bir heyecan ve beklenti vardı. Saç forumlarında insanlar sabırsızlıkla bu ürünü bekliyordu, hatta bazıları bunu kelliğin kesin çözümü olarak görüyordu. Eğer beklentileri karşılasaydı, bugün hala Minoxidil ve Finasteride gibi tedaviler bu kadar konuşulmazdı diye düşünüyorum. Yerli saç tedavisi forumlarında ürünü deneyenler var ancak detaylı inceleyemedim. Saçekimiforumu forumunda ürünü kullananların yorumlarına bakabilirsin.
3 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.