Forumda Arama Yapın
Foruma hoş geldin ziyaretçi
Saç dökülmesi forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Saç Tedavisi Forum Forum Medikal Saç Tedavileri Saç Büyüme Uyarıcıları Minoxidil %5 Kullananlar Saç Çıkarıyor mu?

Minoxidil %5 Kullananlar Saç Çıkarıyor mu?

22-10-2023, 23:41
3
3
158
4 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Merhaba saç dökülmesi sorunu yaşıyorum yaşım 21 saçımda aşırı derecede incelme var dökülmeler sadece ön bölgelerde oluyor ailemde genetik dökülme var babamın ve dayılarım kel sanırım benimde saçım ileride dökülecek.

Saçlarımın yanları açılmaya müsait çocukluktan beri her iki yanım geriye doğru açık şuanda yanlardaki saçlarda imcelmeler var açılacak gibi duruyor.

Çok geç olmadan tedaviye başlamak istiyorum eczaneden konazol şampuan, xpecia tablet aldım. Minoxil forte ve proscar kullanmayıda düşünüyorum ancak biraz çekincelerim var. Şimdilik biotin vitamini, konazol şampuan dökülmeleri azaltabilir mi? Minoxidil kullananlar uzun süre nasıl kullanılacağı konusunda yardımcı olursanız. Bana yaşıma uygun kullanabileceğim etkisi olan bir tedavi önerisi yaparsanız memnun olurum. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

facebook grup
    • Saçlarının resmini eklersen daha doğru yorum yapabiliriz
    • @Yunus aşırı dökülmen varsa mutlaka proscar kullanmalısın minoxidil ve yere kadar etki ediyor sonrası tekrar dökülme başlıyor
    • Bende minoxidil kullanabilir miyim yaşım 15 zararı olur mu sizce?
4 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.