Forumda Arama Yapın
Foruma hoş geldin ziyaretçi
Saç dökülmesi forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Saç Tedavisi Forum Forum Diğer Konular Saç Boyama Yöntemleri İgora 0.22 kullananlar cevap atarsa sevinirim

Soru

İgora 0.22 kullananlar cevap atarsa sevinirim

16-09-2024, 14:26
1
1
27
2 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Merhaba arkadaşlar, uzun süredir küllü sarı saç rengi konusunda büyük bir takıntım vardı ve turunculuktan kurtulmak için birçok farklı ürün denedim. Majirel, Igora gibi çeşitli prof boyaları kullanmama rağmen turunculuktan bir türlü kurtulamadım. Ancak, unuttuğum bir şey vardı: Igora’nın 0.22 turuncu azaltıcı ürününü kullandım ve bu, küllü platin rengine kattığımda tüm turunculuktan kurtulmamı sağladı. Sonuç olarak, muhteşem bir küllü sarı elde ettim ve kesinlikle dorelerimden eser kalmadı.

Eğer siz de turunculuk sorunuyla başa çıkmaya çalışıyorsanız, küllü boyayı turuncu azaltıcı olmadan kullanmamanızı tavsiye ederim. Bu küçük değişiklik büyük bir fark yaratabilir.

Aranızda igora royal 0.22 turuncu azaltıcı boya kullananlar varsa nasıl kullandığınızı yazarsanız ilgilenelim. Deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşmak isterseniz, çok sevinirim.

facebook grup
    • Aynen canım bende aç boydıktan sonra saçlarımda kızıl yansımalar oluşuyordu. Hazırladığım karışımın içine misket tanesi kadar karıştırdım. Ortaya çık güzel renk çıkardı. Saçlarımı doğal renge dönüştürdü. Bazen saç cilasıda yapıyorum içine igora 0.22 katıyorum.
      sen olmadan asla
2 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.