Forumda Arama Yapın
Foruma hoş geldin ziyaretçi
Saç dökülmesi forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Saç Tedavisi Forum Forum Medikal Saç Tedavileri Antiandrojen Kullanımı Finasterid ve minoxidil karışımı 3 aydır kullanıyorum

Finasterid ve minoxidil karışımı 3 aydır kullanıyorum

9-03-2024, 20:32
2
3
90
3 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Arkadaşlar finasterid ve saf minoxidil karışımı topikal losyon hazırladım ve 3 aydır kullanıyorum. Losyonu hazırlarken 100 ml içine bir kutu proscar ve 5 gr saf minoxil tozu kattım. Minoxili 70 derecede distile su ve propilen glikol içinde eritip üzerine etil alkol %96 katıp tamamladım. Sabah akşam saç diplerine 1-2 ml arası uyguluyorum. Şakaklara dermaroller uyguladıktan sonra finasterid losyonu sürüyorum. Gördüğüm etkileri düz minoxidil kullanmaya göre biraz daha etkili gibi diyebilirim. İlk zamanlar mevcut zayıflamış saçları dökme yaptı. Genel anlamda saç dökülmesi çok azaldı. Elimle saçımı çektiğimde önceden 4-5 tel gelirdi şimdi 1 tel belki geliyor. Saçlarda faydası olduğu açık ve net.

Sonuçları resimde de gördüğünüz gibi saçları sıklaştırdı. Eğer bu şekil etkisi devam ederse kellik sorunum kalamayacak. Sürekli ve düzenli olarak kullanmaya devam edecem. Konudan güncellemleri yapıp sizleri bilgilendircem. Resimde gördüğünüz durumum hakkında değerli yorumlarınızı bekliyorum.

facebook grup
    • Bende finasterid losyon kullandım tam 1 sene boyunca denedim beklediğim sonucu vermeyince bıraktım. Şimdi 3 güne 1 avodart alıyorum.
    • 3 aydır kullanımda sonuçlar gayet güzel duruyor bence finasterid değilde minoxidil etkisi olmuş gibi topikal finasterid çok erkili olmuyor ama yinede kullanmaya devam et bizleri bilgilendir.
3 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.