Forumda Arama Yapın
Foruma hoş geldin ziyaretçi
Saç dökülmesi forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Saç Tedavisi Forum Forum Medikal Saç Tedavileri Genel Saç Soruları Biotin 1000 mcg ile 5000 mcg arasındaki fark nedir?

Biotin 1000 mcg ile 5000 mcg arasındaki fark nedir?

30-01-2024, 18:37
1
2
64
2 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Merhaba arkadaşlar saç seyrekliğini kapatmak için biotin 5000 mcg aldım solgar markasının ve bugün kullanmaya başladım günde bir tane sabah kahvaltıdan sonra içiyorum. Yalnız aklıma takılan forumda herkes 5000 mcg olan biotin kapsüllerini öneriyorlar. Ben bir uzman dermatolog ile görüşme yapmıştım 5 mg olan gereksiz fazla olacağını söyledi 1 mg yada 2 mg olanın saç için yeterli olduğunu belirtmişti.

Şimdi aklıma takılan biotin 1000 mcg ile 5000 mcg arasında ne fark var? Yani 5000 mcg kullanılınca saçlarda daha mı çok gürleştirme yapıyor ya da saç dökülmesini önlüyor?

Birde hangi marka biotin tableti önerirsiniz? Solgar, voonka, medohbiotin, hp, xpecia vs.

facebook grup
    • Arasında sadece biotin vitamini içeriği fazla ama vücut fazlasını atıyor 1000 mcg yada 2000 mcg yeterli olur fazlasına gerek yok.
2 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.