Öneri
Ankara’da En İyi 5 Saç Ekimi Merkezi
17-05-2024, 14:37
18
11
226
12 yanıt dizini görüntüleniyor
-
-
Merhaba arkadaşlar, Ankara’da saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum ve en iyi merkezleri araştırıyorum. Şehir dışında olmam nedeniyle, sadece Ankara’daki merkezleri değerlendirebileceğim. Önerdiğiniz en iyi 5 saç ekimi kliniği ve doktorları hangileridir? Ayrıca, fiyatları da önemli bir faktör olarak göz önünde bulunduruyorum. Örneğin, Muttalip Keser’in fiyatları benim için yüksek olduğu için ona yaptıran ama listeye ekledim. Kendi araştırmalarıma dayanarak şu merkezleri buldum:
Life hair ankara Şahin çelik
Fehmi armani
Naturel hair saç ekim merkezi
Acıbadem saç ekim merkezi
Ankara international dr serdar gökrem
Liv hospital saç ekim merkezi
Medikal park saç ekim merkezi
Muttalip keser
Tripaesthetic dr muhammet özgehan
Hlc saç ekimi merkezi
Konhair
Bu merkezler hakkında bilgi sahibi olan veya deneyimlemiş olan var mı? Fiyatları hakkında bilgi verebilir misiniz? Ayrıca, bu konuda bir anket de oluşturdum, oylarsanız çok sevinirim. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..
-
doktor ve ekim merkezlerini ayırmak gerek, benim için en başarılı doktor Muttalip keser ve Serdar gökrem
Saç ekim merkezi olarak ta fiyatı ve performansı olarak Life hair Şahin Çelik diyorum
-
@Orhan öncelikle hakkında hayırlısı olsun. Ekim yapılacak alanı görürsek daha sağlıklı bir tavsiyede bulunulabilir.Proscar 1 mg
Pirdolin şampuan haftada 2 defa
Medohbiotin 5 mg
Saf minoxil losyon
Kafein %3 losyon günde bir defa -
Şahin hoca ilgi alakasıyla gözümde 1 numara ama param olsa Muttalip hocaya yaptırırdım.
-
Saçların mevcut kalın telli ve seyrek. Ekim sonrası yeterli sıklık yakalanmazsa ekilenler bariz belli olur. Sadece ön tarafa ekim yaptıracak son. Çok ta bi açıklığın yok aslında. Gayet güzel görünüyor mevcut saçlar. Tedaviyle kapatma durumunda olabilir. Yaş kaç hocam.
-
yaş 33, geçen seneye kadar seyreklik bu kadar yoktu idare ediyordum ancak bu sene çok saç kaybı yaşadım. Saçlar kısayken iyi ama uzun hali şakak açıklığından dolayı hoş durmuyor. Şakakları 1 yda 1.5 cm kadar çizgiyi düzelttirip öne çekilirse sanırım sırıtmaz diye düşünüyorum.
-
-
Mevcut saçlar zarar görmeden ekim yapılırsa başarılı olur. Ek takviyeler minoxil, finasterid ve biotin kullanarak desteklersen görünüm daha çok güzel olacaktır. İyi bir ekimciye yaptır.
-
yaklaşık 1500 greftle açıklığın kapanır bence. Fazla bir greft ekimine gerek yok.
-
senin saçlar çok kötü değil geçmişte dökülme için birşeyler yapsaydım seyrelme olmazdı. Şimdiden sonra önler için tedavi yapılabilir gibi görünüyor ekim harici araştırma yap bence.
-
bu saça bence ekime gerek yok tedavi ile düzelir saç çizgisi düzelmesi için ekim düşünülebilir.
-
12 yanıt dizini görüntüleniyor
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.