Forumda Arama Yapın
Foruma hoş geldin ziyaretçi
Saç dökülmesi forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Saç Tedavisi Forum Forum Medikal Saç Tedavileri Saç Büyüme Uyarıcıları Alopexy %5 sprey kullananlar var mı?

Alopexy %5 sprey kullananlar var mı?

7-12-2023, 23:00
2
2
90
3 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Arkadaşlar merhaba forumda alopexy T %5 minoxidil içeren deri spreyi kullananlar var mı? Ben yaklaşık 2 senedir minoxil forte kullanıyorum ilk yıl çok etkili sonuçlar aldım saçlarımı baya çıkardı diyebilirim ama 12. aydan sonra etkisi neredeyse sıfıra indi ara ara dökülmeler artış gösterdi şuan neredeyse etkisi yok denecek kadar az bende 3 aya ara verip başka bir marka minoxidil ile devam etmek istiyorum. Saçlarım minoxa alışmış sanırım bende Alopexy T %5 minoxil kullanim diyorum hem saçlarım dinlenmiş olur hemde etki tazelemek için minoxili günde 1 kez kullanmaya başlayacam. Aklıma takılan bazı sorular var şimdi minoxili bırakıp 3 ay sonra tekrar başlamak saçlara olumlu yada olumsuz nasıl bir etkisi olur. İkinci sorum farklı marka minoxile geçmek sizce mantıklı mı sizin düşünceleriniz benim için önemli. Yorumlarınıza göre hareket edecem. Dht inhibitör olarak 4 güne 1 avodart kullanıyorum saçlarımda çok etkisini gördüm. Kararsız kaldım fikirleriniz nedir bu konuda? Yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler.

Alopexy %5 sprey, saç dökülmesi tedavisinde kullanılan bir ilaçtır. İçeriğindeki etken madde minoksidil, saç köklerini uyararak saç dökülmesini azaltır ve yeni saçların çıkmasını sağlar. Alopexy %5 sprey saça şu faydaları sağlayabilir:

– Kafa derisindeki kelleşmiş, seyrelme oluşmuş cansız ince tüylü bölgelerde yeniden saç oluşumuna yardımcı olur.
      – Saç dökülmesini engeller, canlılığını yitirmiş saçların yeniden büyümesini sağlar.
      – İncelmiş saç tellerini zamanla güçlendirip daha sağlam saç telleri oluşmasına yardımcı olur.
      – Saçın ihtiyaç duyduğu mineral ve vitaminlerin daha fazla almasını sağlar.

Alopexy %5 spreyin nasıl kullanılacağı, kimler tarafından kullanılmaması gerektiği, yan etkileri, fiyatı ve kullanıcı yorumları hakkında daha fazla bilgi için, web arama sonuçlarına bakabilirsiniz.

facebook grup
    • Üç ay ara verip başlamak nasıl bir etkisi olur bunu bilemeyiz ama minoxil harici procapil spreyleri 6 ay kullanıp sonrasında alopexy spreye başlaman daha iyi olacaktır.
      Dutasterid haftada iki tane
      Saf minoxil losyon
      Medohbiotin günde bir
    • Avodart kullanıyorsan saçların tekrar döngüye gireceğini sanmıyorum minoxil yerine alopecia procapil içeren spreyde kullanman faydalı olabailir.
3 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.