Forumda Arama Yapın

Saç Tedavisi Forum Forum Saç Ekimi Forumu Saç Ekimi Öncesi ve Sonrası Sorular 5000 Greft Saç Ekimi Fiyatı Ne Kadar?

Saçekimi 5000 Greft Saç Ekimi Fiyatı Ne Kadar?

22-09-2023, 22:33
0 yorum
1
54
1 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Günümüzde 5000 greft saç ekimi fiyatı ne kadardır, Saç ekimi, ciddi saç dökülmesi sorunu yaşayan kişiler arasında popüler bir işlemdir. Bu saç dökülmesi tedavisi yöntemi, sağlıklı saç greftlerinin uygun bir donör bölgeden alınmasını ve arzu edilen bir saç görünümü için hedef bölgeye nakledilmesini içerir. FUE ve DHI teknikleri 5000 greftlik saç ekimiuygundur. Hem FUE hem de DHI teknikleri, saç köklerinin saç grefti şeklinde çıkarılmasını içerir; Bu nedenle saç ekiminin başarısı için greftlerin ve donör bölgenin sağlığı son derece önemlidir. Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsanız kaç tane saç greftine ihtiyacınız olduğunu merak ediyor olabilirsiniz.

      Gerekli saç grefti sayısı, saç kaybınızın şiddetine ve ekim işlemi sonrasında istenilen saç yoğunluğuna bağlı olarak değişmektedir. Standart bir saç ekimi operasyonunda yaklaşık 3000 saç grefti işlem için kullanılır. Ancak bazı özel durumlarda daha fazla saç grefti kullanılması gerekebilmektedir. Bu gibi durumlarda 5000 greftlik saç ekimi önerilebilir. Eğer geniş bir kel bölgeniz varsa veya saç yoğunluğunun daha yüksek olmasını istiyorsanız 5000 greftlik saç ekimi işlemini düşünebilirsiniz. Genel olarak Norwood evre 5 ve 6 hastalar yukarıda da görebileceğiniz gibi 5000 greftlik saç ekimi operasyonuna uygundur.

      5000 greft saç ekimi operasyonuna uygun muyum?

      5000 Greft Saç Ekimi Fiyatı Ne Kadar?

      Daha yoğun saç ekimi veya daha geniş kapsama alanına ihtiyaç duyanlardansanız 5000 greft saç ekimi operasyonuna uygun olup olmadığınızı merak ediyor olabilirsiniz. 5000 greft saç ekimi operasyonu aynı zamanda mega seans olarak da bilinmektedir. Bu operasyon, sadece 3000-4000 saç grefti ekilen ortalama saç ekimi işlemine göre çok daha karmaşık olduğundan her hasta bu operasyona uygun değildir.

      Öncelikle donör bölgeden 5000 greftin alınabilmesi için sağlıklı saç grefti sayısının yeterli olması gerekir . 5000 greftlik saç ekimi yapılabilmesi için donör bölgenin saç yoğunluğunun yüksek olması ve hastanın sağlık durumunun iyi olması gerekmektedir. Eğer donör bölgeniz yeterliyse bir uzmana danışarak operasyona uygun olduğunuzu doğrulayabilirsiniz.

      Prosedür nedir?

      İşlem, istenen hedef bölgeye, saç yoğunluğuna ve uygun saç ekim tekniğine karar vermek için yapılan bir görüşmeyle başlar. Genellikle 5000 greftlik saç ekiminde FUE tekniği kullanılmaktadır.

      1. İşleme hazırlık aşamasında donör alanı tıraş edilir ve lokal anestezi uygulanır.
      2. Saç greftleri uzman bir cerrah ekibi tarafından manuel olarak veya punch aletiyle çıkarılır. Çıkarılan greftler daha sonra greftin canlılığını ve başarılı saç ekimi sonuçlarını sağlamak için uygun bir ortamda toplanır.
      3. İstenilen bölgeye mikro kanallar açılır.
      4. Saç greftleri alıcı bölgeye ekilir. Uzman saç ekim ekibiniz, en doğal sonuç için saç greftlerini açıya ve yerleşime dikkat ederek dikkatli bir şekilde ekecektir.

      Donör bölgeden hedef bölgeye 5000 adet saç greftin nakledilmesi ve gerekli bölgelerin korunması için bandajlanmasının ardından cerrahi saç ekim operasyonu tamamlanmış olur. Saç ekimi sonrası daha iyi sonuçlar ve maksimum konfor için cerrahınızın vereceği bakım talimatlarına uymanız gerekmektedir.

      Tek seansta 5000 greft ekilebilir mi?

      Bazı durumlarda hastalar 5000 greftlik saç ekim işlemini mümkün olan en kısa sürede tamamlamak isteyebilirler. Ama bu bir seçenek mi? Evet tek seansta 5000 greft ekimi mümkündür. Ancak tek seanslık bir operasyonun çok daha karmaşık olduğunu unutmamalısınız. Bu nedenle tek seanslık operasyonlar ancak özel durumlarda tecrübeli cerrahlar tarafından yapılmaktadır. Tek seansta 5000 greftlik saç ekimi için en az iki tecrübeli ve kalifiye cerrahın gerekli olduğunu unutmamak güvenli bir operasyon ve başarılı sonuçlar sağlamak açısından önemlidir.

      Tavsiye edilir mi?

      Gelişen saç ekim teknolojileri tek seansta 5000 saç grefti ekimi mümkün kılsa da bu genellikle en ideal yöntem değildir. Risk faktörlerini azaltmak için operasyon iki seansa bölünebilir. Daha detaylı bilgi almak ve spesifik durumunuzun analizi için cerrahınıza danışabilirsiniz.

      5000 greft saç ekimi operasyonu kaç saat sürer?

      Saç ekimi operasyonunun süresi hastalar için en önemli faktörlerden biridir. 5000 greftlik saç ekimi operasyonu karmaşık bir süreç olduğundan standart saç ekimi operasyonlarına göre daha uzun sürmekte ve ortalama 7-9 saatte tamamlanabilmektedir.

      5000 greft saç ekiminin maliyeti nedir?

      Saç ekimi operasyonuna karar verirken dikkate alınması gereken bir diğer önemli faktör maliyettir. Avrupa’nın en popüler medikal turizm merkezlerinden biri olan Türkiye, 5000 greft saç ekimi işlemlerinde en iyi fırsatları sunmaktadır. Her şey dahil fiyatlar genellikle otel konaklama, ulaşım, tercüman ve çeşitli tıbbi hizmetleri içerir. Bu da Türkiye’yi 5000 greftlik saç ekimi operasyonları için cazip bir destinasyon haline getiriyor. 5000 greft saç ekiminin maliyeti 25000 ile 40000 arasında değişmektedir ve hükümet politikaları ve döviz kurları nedeniyle diğer Avrupa ülkeleri ve ABD ile karşılaştırıldığında son derece uygundur.

      Siz de 5000 greftlik saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsanız ama bütçenizi zorlamak istemiyorsanız, Türkiye’deki Heva Clinic’i ziyaret etmeyi düşünmeli ve uzun zamandır arzuladığınız mükemmel saç görünümüne kavuşurken konaklamanın tadını çıkarmalısınız. Fiyat teklifi almak ve operasyonunuzu bugün planlamak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

1 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.