Forumda Arama Yapın
Foruma hoş geldin ziyaretçi
Saç dökülmesi forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Saç Tedavisi Forum Forum Saç Ekimi Forumu Saç Ekimi Öncesi ve Sonrası Sorular 40 yaşından sonra saç ekimi yaptırmak

Bilgi

40 yaşından sonra saç ekimi yaptırmak

17-03-2024, 00:50
3
4
70
4 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Merhabalar foruma yeni gördüm gerçekten çok faydalı bir platform olmuş 40 yaşındayım ve değerli üyelerden deneyimlerine göre öneri almak istiyorum. Genç yaşımda başlayan saç dökülmesi artık kafayı tamamen kel yapmaya başladı saçları kazıtıyorum önler tamamen kel vertex bölgesinde hafif düzeyde saçlar var. Ense ve üstünde yeterli sayılabilecek kadar saç olduğunu düşünüyorum. Donör alanım tam kapatacağını sanmıyorum ama doktorla bu durumu konuşmam gerekli. Enseden alınan saçlar önleri istenilen bir şekilde kapatabilir mi? 40 yaşından sonra saç ekimi yaptırmak bu açıklığa ve donör bölgesine göre doğru olur mu? Eğer önermezseniz saç ekiminden vazgeçebilirim.

Kafa genişliğini göze alarak ortalama 4500 greft ekileceğini ve bununda %5 fire kaybı olacağını düşünerek ortaya tatmin edici görüntü çıkar mı? Sizlerden değerli yorumlarınızı bekliyorum.

facebook grup
    • Donör bölgenden belli sayıda greft alınacağı için kapatacğını sanmıyorum. Çünkü saç yoğunluğun ve saç kaliten çok iyi görünmüyor. Beklediğin sonucu vermeyevilir. En iyisi Dr. Koray Erdoğan hocayla, İzmir Sibel Ulusan, Serkan Aygın yada İstanbul Akl klinik buralarla görüş daha iyi fikir edinebilirsin.
    • Kafa açıklığın çok fazla ekim yaptıracaksan paraya kıy iyi bir yere ektir. Sonra forumları gezip şikayet konusu açar durursun. Arkadaşın yazdığı yerlerle görüş bencede.
    • Ekim yapılabilir donör bölgesi yeterliyse rahatlıkla yapılabilir. Finasterid kullanmayı düşünün var olan saçların güçlenmeside sıklaşmada fayda sağlar.
4 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.