Forumda Arama Yapın
Foruma hoş geldin ziyaretçi
Saç dökülmesi forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Saç Tedavisi Forum Forum Medikal Saç Tedavileri Saç Soruları 25 Yaş minoxil kullanımı hakkında yardım

Soru

25 Yaş minoxil kullanımı hakkında yardım

27-09-2024, 21:13
5
1
21
6 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Merhaba arkadaşlar, son 4 aydır saçlarımda yoğun bir şekilde dökülme olduğunu fark ettim ve kaybetmemek adına hemen önlem almak istiyorum. Bu durumla ilgili doktora gittim ve durumu anlattım. Doktor, Minoxil Forte %5’i kullanabileceğimi söyledi ve kendisinin de 3 senedir kullandığını belirtti. Ancak, saçlarımı detaylı bir şekilde incelemedi ve ters bir etki yapıp yapmayacağı konusunda pek bir şey söylemedi.

Minoxil Forte %5 ile ilgili tecrübesi olanlar var mı? Herhangi bir yan etki veya ters tepme gibi durumlar yaşadınız mı? Saç dökülmesine ne kadar faydası oldu? Uzun vadede etkileri nasıldır?

Tüm deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..

facebook grup
    • Yan etkileri var tabi ama herkez için geçerli değil, bazı insanların kalp çarpıntısı yapıyor
    • Ben kullanıyorum 3 senedir herhangi bir yan etkisini görmedim sadece biraz saçlarda kabuklanma yaptı başka bir sorum görmedim
    • Ömür boyu kullanmayı göze alıyorsan başla.

Proscar 1 mg
      Pirdolin şampuan haftada 2 defa
      Medohbiotin 5 mg
      Saf minoxil losyon
      Kafein %3 losyon günde bir defa
    • Ben kullanıyorum minoxili 6 ay oluyor gerçekten faydasını görmeye başladığımı söyleyebilirim. Saç dökülmesini büyük ölçüde durdurdu ve yeni saç çıkışını destekledi. Özellikle 1 ayın sonunda etkisini fark etmeye başladım; saçlarım belirgin şekilde kalınlaştı ve arkadaşlarım da saçlarımın daha gür göründüğünü söylediler. Eğer düzenli kullanırsanız, sonuç alabileceğinizi düşünüyorum.
    • Konu Sahibi
      Arkadaşlar iktidarsızlık yapıyormus bu ilaçlar doğrumudur?
6 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.