Forumda Arama Yapın
Foruma hoş geldin ziyaretçi
Saç dökülmesi forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Saç Tedavisi Forum Forum Saç Ekimi Forumu Saç Ekimi Öncesi ve Sonrası Sorular 24 Yaşında saç ekimi yapılır mı?

Saçekimi

24 Yaşında saç ekimi yapılır mı?

25-11-2024, 17:57
4
1
8
5 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Merhabalar, son birkaç aydır yanlardaki saçlarım ciddi şekilde dökülmeye başladı. Daha önce saçlarımı tarayarak veya şekillendirerek bu durumu gizleyebiliyordum, ama artık kapatmakta zorlanıyorum. Ailemde saç dökülmesi ya da kellik gibi bir sorun yok, bu yüzden neden böyle olduğunu bir türlü anlayamıyorum.

Bir süredir bu durumu durdurmak için farklı şeyler deniyorum ama işe yarayıp yaramadığını anlamam zor. Benzer bir durum yaşayan, yanlardaki dökülmenin nedenlerini bilen ya da önlemek için etkili bir yöntem öneren var mı?

Herkesin fikrine açığım, şimdiden teşekkürler.

24 Yaşında saç ekimi yapılır mı?

facebook grup
    • Ekim yapılır ama ilk önce minox, ketoral, azelderm ve biotin tedavisi deneseydin
    • Minoxil ve Xpecia tablet kullanmayı düşünebilirsiniz hocam. Şampuan olarak da Sebamed’in dökülme karşıtı şampuanı iyi bir seçenek olabilir. Bu ürünlerle dökülme hızını yavaşlatabilirsiniz, ancak maalesef genetikse tamamen durdurmak mümkün olmayabilir. Şu anki durumda saç ekimi uzun vadede en etkili çözüm gibi görünüyor.
    • Aynı durumda olduğumuzu söyleyebilirim, şu an benim de dökülme devam ediyor. Ben 27 yaşındayım, hâlâ dökülme oluyor ama seneye ne olacağı belli olmaz. Benim önerim, biraz daha beklemek ve dökülme iyice ilerledikten sonra ekim yaptırmak. Yani, şu an ekim yapmak yerine iyice dökülmesini bekleyebilirsin, çünkü sonradan daha sağlıklı bir sonuç elde edebilirsin. Tabii, 2-3 yıl daha beklemek istersen o da bir seçenek. Eğer 2 yılda bir ekim düşünürsen, o da sorun olmaz. Ama bence 2-3 yıl daha beklemek mantıklı olabilir.
    • Konu Sahibi
      hocam üzüntü stresten olmuş olamaz mı genetik dökülme gibimi duruyor
5 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.