Soru
23 Yaşında saç ekimi ektirebilir miyim?
21-09-2024, 18:25
2
1
16
3 yanıt dizini görüntüleniyor
-
-
Selamlar arkadaşlar, 23 yaşındayım ve son 2 senedir saçlarımın özellikle yan bölgelerinde belirgin bir açılma fark ettim. Ailemde de saç dökülmesi sorunları var, babamın saçları şu an oldukça seyrek. Bu durumu göz önünde bulundurarak, saç ekimi yaptırmayı ciddi olarak düşünmeye başladım. Ancak yaşım konusunda bazı endişelerim var.
23 yaşında saç ekimi yaptırmak ne kadar mantıklı? Bu yaşta ekim yaptırmak ilerleyen dönemde nasıl sonuçlar verebilir? Saç dökülmesi devam ederse, ekim işlemi ileride nasıl bir etki bırakır? Ayrıca bu yaşlarda farklı tedavi yöntemlerine başvurmak daha mı uygun olur?
Tecrübeli arkadaşların görüşlerini bekliyorum. Özellikle genç yaşta saç ekimi yaptıranlar varsa, süreçle ilgili deneyimlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.
-
Saç ektirmene gerek yok doğru tedavileri uygularsan saçlarını uzun yıllar koruyabilirsin. Dökülme ömür boyu devam ettiği için ileride ikinci bir ekim kaçınılmaz olur.
-
23 yaşında saç ektirmek mümkün, ancak saç dökülmesinin ilerleyişini göz önünde bulundurmak önemli. Dökülme devam edebileceğinden, erken yaşta ekim sonrası ileride tekrar bir işlem gerekebilir. Doktorlar genellikle dökülme sürecini yavaşlatmak için ilaç tedavileri gibi alternatifleri de önerir. Ekim kararı almadan önce uzman bir doktora danışmak en doğrusu olacaktır.
-
3 yanıt dizini görüntüleniyor
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.