Öneri
23 yaş saç dökülmesi için tedavi önerisi
11-04-2024, 13:10
3
3
86
4 yanıt dizini görüntüleniyor
-
-
Merhaba 23 yaşındayım genetik saç dökülmesini önlemek için medikal tedavi önerisi almak istiyorum. Bu sorunu iyice takıntı haline getirdim. Özellikle vertex ağırlıklı açılma ve önlerde genel saç zayıflaması var. Günde 100 değil 200 tel saç dökülüyor. Elimi saçımın arasından geçirdiğimde kolaylıkla saçlar dökülüyor. Tüm forumları gezdim herkes farklı konuşuyor. Benim istediğim sonuç alabileceğim bir tedavi uygulamak. İlaçların yan etkileri çok önemli değil. Önerilerinizi merakla bekliyorum forumları baya bi araştırma yaptım. Dermastamp ve yanında kombine tedavi yapmak istiyorum. Bilgili arkadaşlar ve moderatör de yorum yaparsa çok mutlu olacağım.
-
Saçlarınız dediğiniz gibi genetik dökülme gibi duruyor şu aşamada ilk önce oral ilaçlar kullanmadan önce medikal tedavilerle koruma sağlamaya çalışın. İlk 6 ay minoxil ve xpecia tablet kullanman iyi olacaktır. Minoxil kullanmayı ve xpecia tablet içeriğine bakıpta kullanmaya başlayın. Şuan için saçlarınız kötü bir görüntüye sahip değil zaten forum da tonlarca bilgi alabileceğiniz konular var.
-
Merhaba dostum saçının dökülme nedeni %100 dht kaynaklı. Dht bir çeşit erkeklik hormondur ve vücutta işlev leri çok fazla sakal çıkmasını vücut tüylerin çıkmasını ses kalınlaşmasını ve birçok şeyi bu hormon sağlıyor. Dökülmeyi önlemek için bu hormonu azaltman gerekecek ve finasteride dutasteride tarzı ilaçlar sıklıkla kullanılıyor. Mecbur yaşın genç de olsa kullanman gerekecek çünkü saç genç insanlar için çok önemlidir şu an kullanmazsan her türlü 5 sene sonra mecbur kullanmak zorunda kalacağım o zaman da iş işten geçmiş olacak. Ayrıca sakal gelişimin bitmiş vücut gelişiminde bitmiş kullanmanda bir sorun olmaz diye düşünüyorum finasteridi.
-
Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Bana almam gerekli olanları isimleriyle birlikte yazarsanız. Mesela hangi marka minoxil, vitamin ilacı, ilaç ismi ve nasıl kullanacağımı belirtirseniz çok teşekkür ederim.
-
4 yanıt dizini görüntüleniyor
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.