Forumda Arama Yapın
Foruma hoş geldin ziyaretçi
Saç dökülmesi forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Saç Tedavisi Forum Forum Medikal Saç Tedavileri Genel Saç Soruları 23 Yaş minoxil kullanımı hakkında yardım

Soru

23 Yaş minoxil kullanımı hakkında yardım

30-09-2024, 19:13
1
1
13
2 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Merhabalar abiler, dostlar, uzun süredir bu foruma göz atıyordum, nihayet kaydoldum. 23 yaşındayım ve saç dökülmesi nedeniyle buradayım. Kelliğimi ertelemek için araştırmalar yaptım ve kan değerlerim doğrultusunda Xpecia ve Proscar kullanmak yerine Solgar Saw Palmetto ve Biotin 5000’e başladım. İkisini de düzenli olarak günde bir kez alıyorum, bir aydır bu şekilde devam ediyorum.

Ayrıca, bugün Minoxidil de aldım ve akşamları 8 fıs şeklinde kullanmayı düşünüyorum. Güçsüzleşen saçlarım için bu uygulamanın ne kadar etkili olacağını ve kalıcı sonuçlar sağlayıp sağlamayacağını merak ediyorum. Vertex bölgesinde dökülme yok ama şakaklarımda saç kaybı var. Bu konuda tecrübelerinize ve önerilerinize ihtiyacım var.

facebook grup
    • Saw palmetto almışın bir şişe kullan ama tekrar alma bi işe yaramıyor xpecia ve proscar kullan biotine gerek yok xpecia içinde var. Minoxilde günde bir kere uygula saçların çok etkilenmesin. Düzenli 1 sene devam edersen saçlarını koruyabilirsin.
2 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.