Forumda Arama Yapın
Foruma hoş geldin ziyaretçi
Saç dökülmesi forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Saç Tedavisi Forum Forum Medikal Saç Tedavileri Saç Büyüme Uyarıcıları 22 Yaş minoxil kullanımı hakkında yardım

Soru

22 Yaş minoxil kullanımı hakkında yardım

19-07-2024, 15:01
3
1
35
4 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Herkese merhaba, 22 yaşındayım ve son 2 senedir saçlarımın yanlarında belirgin bir açılma fark ettim. Ailemde genetik olarak saç dökülmesi söz konusu, özellikle babamın saçları şu an oldukça seyrek. Açılmaların özellikle saç çizgimde yoğunlaştığını ve bu durumun beni endişelendirmeye başladığını söylemeliyim.

Minoxil kullanmayı düşünmeye başladım ancak bu yaşta kullanmamın etkili olup olmayacağı konusunda bazı tereddütlerim var. Genetik dökülmede ne kadar etkili olur? Yan etkileri, uzun vadede saçı nasıl etkilediği ve bırakınca saçların durumuyla ilgili tecrübelerinizi merak ediyorum. Sizce bu ürünü kullanmaya başlamalı mıyım? Başlayanlar varsa, ne kadar sürede sonuç aldınız?

Tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim.

facebook grup
    • Eğer saçlarında belirgin açılma varsa mutlaka antiandrojen içeren losyon kullanmalısın. Şakaklara her iki tarafa nohut tanesi kadar sürüp yayman gerekiyor. Sonra 10 dakika sonra üzerine minoxil, kafein, arginine yada procapil losyon uygulamalısın. Medobiocomplex-e tarzı vitamin kullanmadan faydalı olacaktır.
    • Proscar kullanmaya başlamalısın minoxil, kafein, konazol şampuan, biotin kullanarak sürekli tedavi yapman gerekir.
    • Konu Sahibi
      Mert yazdı:
      Proscar kullanmaya başlamalısın minoxil, kafein, konazol şampuan, biotin kullanarak sürekli tedavi yapman gerekir.

cevap için teşekkürler siz bunları kullanıyor musunuz? Hem minoxil hemde kafein losyon ayrı ayrı losyon mu yapılacak?

4 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.