Soru
21 Yaşında saç ekimi yapılır mı?
6-10-2024, 13:10
1
1
13
2 yanıt dizini görüntüleniyor
-
-
Merhaba arkadaşlar, 21 yaşındayım ve yaklaşık son 2 yıldır saçlarımda dökülme yaşıyorum. Özellikle şakaklarım açıldı ve tepe bölgemde seyrelmeler başladı. Genetik olarak ailemde kellik durumu mevcut, bu yüzden saç ektirmeyi ciddi olarak düşünüyorum. Fakat yaşımın genç olması beni biraz endişelendiriyor, çünkü doğru merkezi seçmek ve gelecekteki saç dökülmesi sürecini de dikkate alarak plan yapmak istiyorum.
Bu yüzden tavsiyelerinizi almak istiyorum. Hangi kliniklerde saç ekimi yaptırmamı önerirsiniz? Şu an Türkiye’de Emphair Clinic, Hermest ve Asuman Hair Clinic gibi yerleri araştırıyorum. Ayrıca ekim sürecinde tecrübeli ve doğal sonuçlar veren doktorlar arıyorum. Genç yaşta saç ekimi yaptırmış olanların deneyimlerini paylaşırlarsa çok sevinirim.
-
PLAYMAKERSÜyePLAYMAKERSÜyeSon Giriş: 4-07-2024 07:38 Kayıt Tarihi: 25-10-2023 14:29:26
- Takipçi:
- 0
- Takip:
- 0
- Konular:
- 0
21 yaş çok erken diyebilirim mevcut saçlarını 30 yaşına kadar korumaya bak. Şuan ne kullansan sana çok fayda sağlar. Saç ekimind hiç girme ileride dökülmeler devam edecektir. İkinci ekğm yaptırmak zorunda kalırsın.Dutasterid haftada iki tane
Saf minoxil losyon
Medohbiotin günde bir
-
2 yanıt dizini görüntüleniyor
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.