Soru
20 Yaşında saç ekimi yapılır mı?
16-08-2024, 21:25
2
1
20
3 yanıt dizini görüntüleniyor
-
-
Merhaba arkadaşlar, 20 yaşındayım ve saç dökülmesi sorunuyla karşı karşıyayım. Saç dökülmemin nedeni genetik mi yoksa başka bir sağlık problemi mi olduğunu henüz kesinleştiremedim, ancak bu durumdan oldukça rahatsızım. Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum, ancak yaşım bu tür bir işlem için uygun mu, merak ediyorum. Saç ekimi işleminin yaşa bağlı olarak başarı oranı veya riskleri hakkında bilgi verebilir misiniz? Genç yaşta saç ekimi yaptıranların deneyimleri veya tavsiyeleri varsa, paylaşabilir misiniz?
Tecrübeli arkadaşlardan önerilerini bekliyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
-
Xpecia tablet, şakaklara ketoral ve azelderm krem ve procapil sprey uygula 20 yaşında saç ekimi yaptırmak hata olur. İlerde tekrar seyrelme devam eder ikinci ekim yaptırmak zorunda kalırsın.
-
Merhaba, 20 yaşında saç dökülmesiyle karşılaşmak can sıkıcı olabilir. Saç dökülmenizin genetik mi yoksa başka bir sağlık problemine mi bağlı olduğunu netleştirmek için bir dermatolog veya tricholog ile görüşmenizi öneririm. Genetik saç dökülmesinde, saç ekimi bir çözüm olabilir, ancak yaşınız bu konuda kritik bir faktör.
Saç ekimi genellikle 25 yaş ve sonrasında önerilir çünkü bu yaşlara kadar saç dökülmesi devam edebilir ve dökülmenin tam olarak ne kadar süreceği belli olmayabilir. Genç yaşta yapılan saç ekimi, dökülme devam ettiği takdirde ileride doğal olmayan bir görünüm yaratabilir veya ekilen saçların çevresinde yeni dökülme bölgeleri oluşabilir.
Başarı oranı, kişinin saç dökülmesinin derecesine, ekilen saç köklerinin kalitesine ve doktorun tecrübesine bağlı olarak değişir. Eğer genç yaşta saç ekimi düşünenler arasında deneyimi olan kişiler varsa, onların görüşlerini almak da faydalı olabilir.
-
3 yanıt dizini görüntüleniyor
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.