Yardım
18 yaş minoxil kullananlar bakabilir mi?
19-11-2024, 15:28
3
1
8
4 yanıt dizini görüntüleniyor
-
-
Merhaba arkadaşlar, ben 18 yaşındayım ve saçlarımın ön taraflarında ciddi dökülme yaşıyorum. Sağ ve sol tarafta neredeyse hiç saç kalmadı, ön kısımlarda ise saçlarım çok cansızlaştı tepelerde seyrelme başladı. Maalesef babam kel saçları erken yaşta dökülmüş. Benimde aynı şekilde, saç dökülmesi her geçen gün artıyor ve bu durum beni çok strese sokmaya başladı.
Biraz araştırma yaptım ve internette minoxidil adlı bir ilaçla karşılaştım. Dökülmeyi durdurmak ve saç çıkarmak için kullanıldığını öğrendim. Ancak bu yaşta kullanmamın doğru olup olmadığını bilmiyorum. Yan etkileri veya uzun vadede zararlı bir etkisi olur mu diye merak ediyorum.
Aranızda bu konuda bilgi sahibi olan ya da deneyim yaşamış biri varsa yardımcı olabilir mi? Minoxidil bu yaşta kullanılmalı mı, yoksa başka bir yol mu izlemeliyim?
-
Yaşın genç ama minoxil, topikal finasterid, kafein, ketoral krem ve biotin vitamini kullanman acilen gerekli anlattığına göre 25 yaşına gelince tamamen kel olma durumun var. Şimdiden tedbirini alman gerekiyor.
-
TokatlıkelÜyeTokatlıkelÜyeSon Giriş: 26-04-2024 08:29 Kayıt Tarihi: 25-03-2024 23:33:06
- Takipçi:
- 0
- Takip:
- 0
- Konular:
- 2
Şakaklara mutlaka ketoral kremi günde bir kere her iki tarafa mercimek tanesi kadar sürüp yay gece boyu beklesin üzerine losyonda sürmen faydalı olacaktır
-
4 yanıt dizini görüntüleniyor
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.