Forumda Arama Yapın
Foruma hoş geldin ziyaretçi
Saç dökülmesi forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Saç Tedavisi Forum Forum Medikal Saç Tedavileri Genel Saç Soruları 17 yaşında saç seyrekliği neden olur?

Yardım

17 yaşında saç seyrekliği neden olur?

27-02-2024, 10:17
2
3
40
3 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Arkadaşlar, daha 17 yaşındayım saçlarımın ön taraflarında saç seyrekliği oluşmuş neredeyse saç diplerinin parlaklığı gözüküyor. Şu an hiçbir şey saç losyonu, vitamin falan kullanmıyorum. Sadece bioxcin dökülme önleyici genesis şampuan kullanıyorum. Saçlarımın yanlarında açılma yok ancak babamın ön saçlarının ayarları açık ama kellik yok. Saçlarımda genel olarak ince bir yapıda uzuyor açık sarı renkte.

Bazen aklıma geliyor 17 yaşında olmama rağmen saçımın ön tarafında seyrelme olması ileriki yaşlara doğru kelle konuşacağı anlamına mı geliyor sizce? Minoxil kullanmak istemiyorum çünkü saçları çok döktüğümü söylediler. Vitamin tabletleri almayı düşünüyorum ama hangisi daha iyidir karar veremedim. Benim istediğim saç seyrekliğini kapatmak saçları gürleştirmek için vitamin takviyesi almak. Bunun için doktora mı gitmem gerekiyor yoksa önereceğiniz herhangi bir vitamin takviyesi ne olabilir?

facebook grup
    • Daha yaşın derken bence bir doktora gidip muayene ol vitamin testi yaptır ya da kan testi yaptır belki altında yatan başka sebepler vardır. Doktor hangi eksiklik varsa sana göre uygun bir tedavi verecektir.
    • Dostum eğer şakakların da açıklık ve genel saç seyrekliğin varsa yaşına göre vitamin tableti ve zix losyon kullanmanı tavsiye ederim. Şu an için oral antrendrojen ve minoxil spreye başlama. Ailende genetik dökülme varsa mesela baban da kelleşme varsa büyük bir ihtimal sende de olabilir eğer sakatların açılıyorsa aşırı dökülme varsa sende de aynısı olabilir.
3 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.