Forumda Arama Yapın
Foruma hoş geldin ziyaretçi
Saç dökülmesi forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Saç Tedavisi Forum Forum Diğer Konular Cilt Soruları Yüzde Leke Gidermek İçin En İyi 10 Etkili Krem Önerisi

Yorum

Yüzde Leke Gidermek İçin En İyi 10 Etkili Krem Önerisi

25-09-2024, 18:04
1
1
19
2 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Merhaba arkadaşlar, yüzdeki lekeler hepimizin dönem dönem karşılaştığı cilt problemlerinden biri. Özellikle güneş lekeleri, sivilce izleri ve yaşa bağlı koyu lekeler can sıkıcı olabiliyor. Forumlarda ve uzman önerilerinde öne çıkan, yüzdeki lekeleri gidermek için kullanılan en etkili 10 kremi derledim. Bu kremleri nerede ve nasıl kullanabileceğinize dair genel bilgileri de ekledim.

En İyi 10 Leke Giderici Krem Önerisi:

1. Bioderma White Objective Serum: Güneş ve yaşlılık lekelerini gidermede etkili.
      2. La Roche-Posay Pigmentclar Serum: Özellikle koyu lekeleri hafifletmek için tavsiye ediliyor.
      3. Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector: Sivilce izlerini gidermek için iyi bir tercih.
      4. The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA: Uygun fiyatlı ve etkili bir leke giderici serum.
      5. Eucerin Anti-Pigment Cream: Cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olur.
      6. Murad Rapid Age Spot Correcting Serum: Hızlı sonuçlar için önerilen bir ürün.
      7. Vichy Ideal White Meta Whitening Essence: Cildi aydınlatma özelliği ile lekeleri azaltır.
      8. Caudalie Vinoperfect Radiance Serum: Doğal içeriklerle leke giderici etkili bir serum.
      9. Avene D-Pigment Light Cream: Hipoalerjenik formülü ile hassas ciltler için uygun.
      10. Lierac Lumilogie Day & Night Dark Spot Correction: Gündüz ve gece kullanımına uygun.

Kullanım Alanları: Bu kremler genellikle yüzdeki güneş lekeleri, sivilce izleri, melazma ve cilt tonu eşitsizlikleri için kullanılabilir. Düzenli kullanımda etkili sonuçlar alınabilir. Ürünleri kullanmadan önce mutlaka cilt tipinize uygun olup olmadığını kontrol etmeniz ve gerekiyorsa dermatoloğa danışmanız önemli.

Nasıl Kullanılır:

• Temiz cilt üzerine uygulanmalı.
      • Gündüz kullanılan kremler için güneş kremi ile desteklenmeli.
      • Gece kullanılan ürünler, uyumadan önce temiz cilde uygulanmalı.

Sizlerin de bu ürünlerle ya da başka önerilerle ilgili deneyimlerinizi merak ediyorum. Hangi kremi kullandınız, sonuçlar nasıldı?

facebook grup
    • Konu Sahibi
      Avene D-Pigment Light Creami cilt lekeleri için kullanıyorum. İzleri yok ediyor ancak çok belirgin olan izleri pek gidermiyor.Ayrıca cildime ferahlık veriyor.
2 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.