Acnelyse krem uzun süre kullananlar var mı?
24-09-2024, 22:28
2
1
52
3 yanıt dizini görüntüleniyor
-
-
Merhaba arkadaşlar, acnelyse kremi sivilce ve cilt yenileme amacıyla kullanmaya başladım, ancak uzun süreli kullanım konusunda aklımda bazı sorular var. Özellikle bu kremi uzun süre düzenli olarak kullananların deneyimlerini merak ediyorum. Sizden yardım alabilirsem çok sevinirim.
Acnelyse kremi uzun süre kullanan var mı? Cildinizde ne gibi değişiklikler gözlemlediniz? Gerçekten sivilce, siyah nokta ve lekelerde etkili mi?
Kremi uzun süre kullandıktan sonra cildinizde tahriş, kızarıklık veya soyulma gibi yan etkiler yaşadınız mı? Bu yan etkiler zamanla azaldı mı yoksa devam mı etti?
Kremi bırakınca cildinizde tahriş oldu mu? Acnelyse’yi bıraktıktan sonra cildiniz tekrar eski haline döndü mü, yoksa kalıcı iyileşme sağlandı mı?
Deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız, uzun vadeli kullanım konusunda daha bilinçli hareket edebilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
-
Ben acnelyse kremi 3 hafta çenemde sürekli çıkan sivilcelerden kalan izleri geçirmek için kullandım lekeleri tamamen geçirmedi ama eskiye göre biraz azaldı. İlk sürdüğümde bi sorun yapmadı ama 4 gün sonra yüzüm yanmaya başladı. 2 gün ara vermek zorunda kaldım. Deride soyulmalar yaptı. Sana tavsiyem çok az sür sivilce izi üzerine pirinç tanesi kadar sürüp yay.
-
Acnelyse krem uzun süre kullanılmaz en fazla 4 hafta süre kullanılır içindeki retinol oranı biraz fazla dikkatli kullanmak gerekir. Kurumuş sivilcenin iltihabı çıkarılıp üzerine sürülür. Bir kaç gün sonra cilt yenilenmesi başlar soyulmalar olur. Daha sonra kullanıma ara verilir.
-
3 yanıt dizini görüntüleniyor
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.