Saç ekimi sonrası coraspin kullanımı
19-09-2024, 21:57
5
1
15
6 yanıt dizini görüntüleniyor
-
-
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda saç ekimi yaptırdım ve doktorum, iyileşme sürecinde 3 ay boyunca Coraspin kullanmam gerektiğini söyledi. Bu ilacın saç ekimi sonrası nasıl bir etkisi olduğunu, başkalarının bu ilacı kullanıp kullanmadığını ve olası yan etkileri hakkında deneyimlerini paylaşan var mı? Ayrıca, Coraspin’in saç büyümesine katkı sağlayıp sağlamadığı konusunda bilgi sahibi olan var mı?
-
Bu ilacın genelde kan sulandırıcı etkisi olduğu için dolaşımın hızlanmasını sağlamak amacıyla verildiğini düşünüyorum. Kalp hastalarına sıkça yazıldığı söyleniyor. Normalde sağlıklı bir birey olarak bunu kullanmanın yan etkileri olur mu?Proscar 1.25 mg her gün
Konazol şampuan haftada 1
Medohbiotin 2.5 mg her gün
Saf minoxidil losyon günde kez -
landcopperÜyelandcopperÜyeSon Giriş: 20-07-2024 19:45 Kayıt Tarihi: 24-10-2023 21:48:08
- Takipçi:
- 0
- Takip:
- 0
- Konular:
- 1
Coraspin’in damar genişletici bir etkisi bulunuyor. Saç ekimi sonrası köklerin daha iyi beslenmesi için daha fazla kanlanma sağlamak önemli. Bu ilacın bu amaçla kullanılması faydalı olabilir; ben de kullandım ve olumlu sonuç aldım. Ancak, kanda pıhtılaşma sorunu yaşayanlar, yani kanama durdurmakta zorluk çekenler kesinlikle bu ilacı kullanmamalı. -
Saç ekimi sonrası Coraspin, köklerin beslenmesini artırmak için kullanılır. Damar genişletici etkisi sayesinde, ekim yapılan bölgede kan akışını hızlandırarak köklerin daha fazla kanla beslenmesini sağlar. Bu, iyileşme sürecini destekler ve saç foliküllerinin sağlıklı bir şekilde büyümesine yardımcı olur.
-
6 yanıt dizini görüntüleniyor
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.