Yazz kullanımı hakkında sorular
18-06-2024, 16:41
1
1
11
2 yanıt dizini görüntüleniyor
-
-
Merhaba bayan arkadaşlar, yazz doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyorum, fakat birkaç sorum var. Bu hapı kullananlar varsa, tecrübelerini paylaşabilir mi? Yan etkileri neler oldu, özellikle kilo alma, ruh hali değişiklikleri ya da cilt üzerinde herhangi bir etkisi oldu mu? Ayrıca, hapı bırakırken herhangi bir sorun yaşadınız mı?
Kullananların yorumlarını ve tavsiyelerini bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.
-
Merhaba, Yazz kullanımıyla ilgili kendi tecrübelerimi paylaşayım. Yaklaşık bir yıldır kullanıyorum ve genel olarak memnunum. Kilo alma konusunda bir sorun yaşamadım, aksine iştahım çok değişmedi. Ruh hali değişiklikleri konusunda ise ilk birkaç ay biraz hassasiyet yaşadım ama zamanla düzeldi. Cilt konusunda olumlu bir etkisi oldu, sivilce problemim azaldı diyebilirim.
Hapı bırakma konusuna gelince, bir süre hormon dengesi değiştiği için adet düzensizliği yaşanabiliyor, ama bu da kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Eğer endişelerin varsa, doktorunla konuşarak net bilgi almanı tavsiye ederim. Herkeste farklı etkiler yaratabilir ama genel olarak güvenilir ve yan etkileri yönetilebilir bir ilaç.
-
2 yanıt dizini görüntüleniyor
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.