Forumda Arama Yapın

Saç Tedavisi Forum Forum Medikal Saç Tedavileri Antiandrojen Kullanımı Estradiol losyon kullananlar cevap atarsa sevinirim

Estradiol losyon kullananlar cevap atarsa sevinirim

17-05-2024, 17:11
3 yorum
1
11
4 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Merhaba arkadaşlar, estradiol losyon saç dökülmesini önlemede çok etkili olduğu söyleniyor miracle losyonun gelişmiş hali hakkında bilgisi olan var mı? 100 ml şişede geliyor ve günde 1 ml saça uygulanması öneriliyor. İçeriğindeki maddelerin güçlü olduğu belirtiliyor, bu yüzden kullanımının zararlı olup olmayacağını merak ediyorum. Özellikle hormon replasman tedavisi gören, estradiol ve progesteron kullananlar için bu losyonun güvenli olup olmadığını bilen var mı? Tecrübelerinizi ve bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    • Ben kullanıyorum 4 kutu cyclo progronova ve bir kutu aldactone ilacı katarak hazırlıyorum günde iki kez kafada tüm seyrelen yerlere sürüyorum. Yeni saç çıkarmadı ama mevcut saçları güçlendirdiğini söyleyebilirim. Şakaklara ketoral kremle birlikte uygulama yapıyorum.
    • Konu Sahibi
      Nasıl hazırladınız detaylı anlatmanız mümkün mü? Bende başlamayı düşünüyorum şuan minoxil kullanıyorum ancak beklediğim etkiyi göstermedi.
    • Bu konuda detaylı anlatımı mevcut bakabilirsiniz

      Estradiol Losyon Hazırlanışı ve Kullanımı

4 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.