Forumda Arama Yapın

Saç Tedavisi Forum Forum Medikal Saç Tedavileri Genel Saç Soruları PRP saç tedavisi yaptıranlar yorumları

Yorum

PRP saç tedavisi yaptıranlar yorumları

16-09-2024, 13:26
1 yorum
1
12
2 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda saç dökülmesi sorunuyla karşı karşıyayım ve PRP (Platelet Rich Plasma) saç tedavisi hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum. Bu tedaviyi deneyimleyenlerin yorumlarına ve sonuçlarına çok önem veriyorum. Bu nedenle, sizden aşağıdaki konularda bilgi alabilir miyim?

      1. Tedavi Süreci: PRP saç tedavisi süreciniz nasıldı? İlk randevudan itibaren yapılan işlemler, ne kadar sürdü, ve tedavi sırasında veya sonrasında herhangi bir rahatsızlık hissettiniz mi?
      2. Sonuçlar: PRP tedavisinin saç dökülmenizi ne derecede azalttığını veya saç büyümenizi nasıl etkilediğini deneyimlediniz mi? Görülen sonuçların sürekliliği hakkında neler söyleyebilirsiniz?
      3. Yan Etkiler: Tedavi sırasında veya sonrasında yaşadığınız herhangi bir yan etki veya olumsuz durum oldu mu? Örneğin, ağrı, şişlik, kızarıklık gibi.
      4. Maliyet: PRP saç tedavisinin maliyeti hakkında genel bir fikir verebilir misiniz? Bu tedavinin fiyatı kliniklere ve bölgelere göre değişkenlik gösteriyor mu?
      5. Uzman Tavsiyesi: Tedavi öncesi ve sonrası bakım için doktorunuz size neler tavsiye etti? Önerilen bakım ürünleri veya yöntemler var mıydı?
      6. Genel Memnuniyet: Tedaviden genel olarak memnun kaldınız mı? Önerir misiniz? Tedaviyi değerlendirdiğinizde, ne tür faktörler etkili oldu?

      Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler. Deneyimlerinizi paylaşarak bana çok yardımcı olabilirsiniz.

      facebook grup
    • Dostum ben prp bir sene önce yaptırmıştım. Kafam resmen süzgece döndü, delik deşik oldu. Biraz acılıydı, yaklaşık 20 dakika sürdü. Sonrasında doktor bana özel bir karışım ve bir şampuan almamı söyledi. Bu ürünleri gün aşırı olarak kullandım. Gece yatmadan önce karışımı saçlarıma sürdüm, sabah uyanınca da şampuanla yıkadım. İşe yarayıp yaramadığını hep birlikte göreceğiz. Doktor oldukça umutlu etmişti beni, benim de pozitif düşünmemi söyledi. Üç ay sonra saçlarımda gelişme gördüm. Baya güçlenmişti ama sonradan eski zayıf haline geri döndü. Eğer merak ettiğiniz başka bir şey varsa, sorabilirsiniz.
2 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.