Forumda Arama Yapın

Saç Tedavisi Forum Forum Diğer Konular Cilt Soruları Zantıs sabun kullananlar memnun mu?

Soru

Zantıs sabun kullananlar memnun mu?

27-08-2024, 12:22
2 yorum
3
37
3 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Merhaba arkadaşlar, Dr. EA Laboratories’in Zantis sabunu hakkında bilgi almak istiyorum. Bu sabunun sivilce tedavisinde ne kadar etkili olduğunu merak ediyorum. İçeriğinde kükürt, salisilik asit ve glikolik asit gibi bileşenler bulunduğunu duydum. Bu bileşenler cilt temizliği ve sivilce tedavisi için oldukça yaygın olarak kullanılıyor, ancak gerçek kullanıcı deneyimlerine dayanan geri bildirimler benim için önemli. Fiyatı 125 TL civarı değişiyor.

      Zantis sabununu kullanıp da sivilcelerinde iyileşme gözlemleyen var mı? Eğer varsa, ne kadar sürede etkisini göstermeye başladı? Özellikle yoğun sivilce problemi olanlar için ne kadar etkilidir?

      Sabunu kullandıktan sonra cildinde kuruluk, kızarıklık veya başka bir olumsuz reaksiyon yaşayan oldu mu? Özellikle hassas cilde sahip olanlar için bu sabun uygun mu?

      İçeriğindeki kükürt nedeniyle bazı sabunlar ağır bir kokuya sahip olabiliyor. Zantis sabununun kokusu rahatsız edici mi? Günlük kullanımda bu koku sorun yaratıyor mu?

      Yağlı, karma veya kuru cilt tipine sahip olanlar bu sabunu nasıl deneyimlediler? Her cilt tipine uygun mudur, yoksa daha çok belirli bir cilt tipine mi hitap ediyor?

      Zantis sabunu kullananlar, bu sabunu başka hangi cilt bakım ürünleriyle (tonik, nemlendirici vs.) kombinleyerek kullanıyorlar? Sabunun etkisini artırmak veya yan etkilerini minimize etmek için önerilen başka ürünler var mı?

      Kullanan ya da konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşların görüşlerini paylaşımlarını rica ediyorum. Özellikle sivilce tedavisinde etkili olup olmadığını merak ediyorum.

      facebook grup
    • Bu sabunu 2 ay kullandım hiç bir işe yaramadı lekeleri geçtim sivilceleri bile doğru düzgün geçirmiyor.

    • Cilt temizliği için güzel sabun ben 2 paket aldım sabahları yüzümü yıkıyorum cildi yumuşatıyor
3 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.