Forumda Arama Yapın

Saç Tedavisi Forum Forum Diğer Konular Toppik Kapatıcı Kullanımı Gratiste satılan saç siyahlatan şampuan var mı?

Öneri Gratiste satılan saç siyahlatan şampuan var mı?

16-08-2024, 09:41
4 yorum
4
42
5 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Merhaba arkadaşlar, bir süredir saçlarımda beyazlar çıkmaya başladı ve doğal görünümlerini kaybetmeden koyulaştırmak istiyorum. Gratis mağazalarında satılan, saçları siyahlatan veya beyazları kapatmaya yardımcı olan bir şampuan var mı? Kullananlar varsa memnun kaldılar mı, tavsiye eder misiniz? Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
    • Gratis’te saç beyazlarını kapatmaya yardımcı olan şampuanlar bulunmaktadır. Özellikle “Just for Men” markası gibi bazı ürünler, saç rengini doğal bir şekilde geri kazandırmayı hedefler. Bu tür şampuanlar, saçları yıkarken yavaş yavaş renk pigmentlerini geri kazandırır ve düzenli kullanımda beyazları kapatmaya yardımcı olur. Ayrıca, farklı markaların da gri ve beyaz saçları hedefleyen ürünleri bulunabilir. Detaylı bilgi ve fiyatlar için Gratis’in web sitesini ziyaret edebilirsin.

      Page Image
      Saç Bakım kategorisinin en kaliteli ürünlerini cazip fiyatlar ile Gratis'te keşfedin! Çeşitli markalar ve uygun fiyatlarla alışverişin keyfini çıkarın.
    • Gratiste satılan bir ürün bilmiyorum ama stopewhite saç sakal şampuanı var bir kaç kişiden duydum beğendiklerini söylemişlerdi.
    • Gratiste satılan bir ürün bilmiyorum ama stopwhite saç sakal şampuanı var bir kaç kişiden duydum beğendiklerini söylemişlerdi.
    • Bugün gittim beyaz saç kapatan şampuan göremedim sordum yok dediler
5 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.