Forumda Arama Yapın

Saç Tedavisi Forum Forum Diğer Konular Toppik Kapatıcı Kullanımı Saç dolgunlaştırıcı sprey kullananlar var mı?

Yorum

Saç dolgunlaştırıcı sprey kullananlar var mı?

15-08-2024, 00:25
5 yorum
3
203
6 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Merhaba arkadaşlar,Son zamanlarda saç dolgunlaştırıcı spreyler hakkında çok şey duydum ve bu ürünleri kullananların deneyimlerini merak ediyorum. Saçlarım biraz ince telli, tepede açılma var ve saçları sıkılaştırmak, dolgun göstermek için böyle bir ürünü denemeyi düşünüyorum. Ancak piyasada birçok farklı marka var ve hangisinin daha etkili olduğunu bilmiyorum.

      Kullandığınız veya tavsiye edebileceğiniz saç dolgunlaştırıcı spreyler var mı? Özellikle Toppik, Kerastase Densifique, Wolley, Luis bien, Bumble and Bumble Thickening Spray veya L’Oréal Paris Magic Retouch gibi markalar hakkında yorumlarınızı duymak isterim.

      Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Ayrıca, bu spreylerin uzun vadede saçı yıpratıp yıpratmadığı veya günlük kullanımda ne kadar etkili olduğu hakkında da bilgi verirseniz harika olur.

      facebook grup
    • Bende wollen kullandım kapatıcılığı güzel ama bu tarz spreyler kepeklenmelere neden olarak saç derisi için sağlıksız oluyor
    • yenike yazdı:
      Bende wollen kullandım kapatıcılığı güzel ama bu tarz spreyler kepeklenmelere neden olarak saç derisi için sağlıksız oluyor

      dostum yağmurda yada terde falan akma yapıyor mu?

    • Terlemede fazla yapmıyor ama yağmurda çok ıslanınca akma yapar bende topik varken yağmura hiç dek gelmedim
    • Nerden aldın sahtesi var diyorlar doğru mu?
    • Ben Ankara’da tanıdığım pasaj var oradan alıyorum uygun fiyata bana veriyor internetten alırken dikkat etmek gerkir sahtesi olabilir.
6 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.