Forumda Arama Yapın

Saç Tedavisi Forum Forum Diğer Konular Cilt Soruları Tacrolin krem vitiligoya iyi gelir mi?

Yorum

Tacrolin krem vitiligoya iyi gelir mi?

27-07-2024, 23:54
2 yorum
3
37
3 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Merhaba arkadaşlar, yüz çevremde vitiligo bulunan bazı bölgeler var ve doktorum tacrolin krem kullanmamı önerdi. Bu kremi bir aydır kullanıyorum herhangi bir iyileşme olmadı, kremi daha önce kullanmış olan var mı? Ne kadar sürede etkisini gösterdi? Yan etkiler konusunda dikkat edilmesi gereken bir şey var mı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
      facebook grup
    • Ben 8 ay kullandım beni de faydası olmadı ya başka kreme geçeceğim protopic diye bir krem varmış onu kullanacağım birde
      sen olmdan asla
    • @Hairs, bende vardı bu yöntemleri yaparak sonunda kurtuldum. İlk olarak özel bir doktora muayene oldum ve B12 eksikliğim olduğunu öğrendim. B12 takviyesi olarak iğne kullanmaya başladım ve A vitamini kapsülleri aldım, bunları her gün düzenli olarak kullandım. Coresatin sarı ve Protopic gibi özel ilaçlar da reçete edildi. Coresatin biraz pahalı ama etkili olduğunu söyleyebilirim. Her gece yatmadan önce lavanta çayı içtim. Ayrıca, arada bir İbrahim Saraçoğlu’nun önerdiği bir kür vardı, hem içmek hem de sürmek için kullandım, aratırsanız detaylarını bulabilirsiniz.

      Beslenmemde de değişiklikler yaptım. B12 seviyemi artırmak için ton balığı, peynir ve yoğurt gibi besinleri sıkça tükettim. Her gün elma, portakal ve havuç yedim. Tüm bu uygulamaların ardından şikayetlerim ciddi oranda azaldı ve artık pek dikkat çekmiyor. Ayrıca, her zaman 50 faktörlü güneş kremi kullanarak cildimi korudum.

      Kendi deneyimimden yola çıkarak, benzer sorunlar yaşayanlara bu yöntemleri denemelerini öneririm.

3 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.