Urban mor şampuan mı elseve şampuan mı?
-
-
Merhaba arkadaşlar, urban mor şampuan ve elseve şampuan arasında kararsız kaldım. Saçlarımın bakımı için hangisini kullanmam daha iyi olur? Ben bu yaz saçlarıma açma işlemi uygulattım ama böyle bir turunculaştı çiğleşti sanki. Garip bi hal aldı. Bu iki şampuanı kullananların deneyimlerini ve tavsiyelerini paylaşabilir misiniz? Hangisi daha etkili ve memnun kaldınız? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler..
-
Merhaba @Yagmur saçlarını açtırdıktan sonra oluşan turunculaşma ve çiğleşmeyi gidermek için mor şampuanlar gerçekten etkili olabilir. Urban Care Purple Shampoo ve Elseve Color-Vive Mor Şampuan arasında seçim yaparken, kullanıcı deneyimleri ve ürün özellikleri önemli bir rol oynayabilir.
Urban Care Purple Shampoo:
– Yoğun mor pigmentler içerir.
– Sarı ve turuncu tonları nötralize eder.
– İçerdiği doğal bileşenlerle saçı besler ve nemlendirir.Kullanıcı deneyimlerinde kullananlar, Urban Care Purple Shampoo’nun saç rengini dengede tutmada oldukça başarılı olduğunu belirtiyor. Saçları besleyici ve yumuşatıcı etkisi de olumlu geri dönüşler alıyor. Bazı kullanıcılar, saçlarının daha parlak ve sağlıklı göründüğünü söylüyor.
Elseve Color-Vive Mor Şampuan:
– Sarı ve turuncu tonları nötralize eder.
– Renk koruma teknolojisi ile uzun süreli etki sağlar.
– Saça parlaklık kazandırır.Elseve Color-Vive Mor Şampuan, uygun fiyatlı ve etkili bir seçenek olarak sıkça övülüyor. Kullanıcılar, saç rengini koruma ve istenmeyen tonları nötralize etme konusunda oldukça memnun. Ayrıca, düzenli kullanımda saçların daha parlak ve canlı göründüğünü belirten birçok kullanıcı var.
Yani her iki şampuan da turunculaşmış ve çiğleşmiş saçlar için etkili olabilir. Urban Care, doğal bileşenlerle saçı beslemesi ve yumuşatması açısından bir adım öne çıkıyor. Elseve ise uygun fiyatlı ve etkili bir seçenek olarak tercih edilebilir. Hangisinin sizin için daha iyi olacağına karar vermek için her iki ürünü de denemek faydalı olabilir.
-
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.