Forumda Arama Yapın

Saç Tedavisi Forum Forum Medikal Saç Tedavileri Antiandrojen Kullanımı Avodart vücuttan kaç günde atılır?

Soru

Avodart vücuttan kaç günde atılır?

2-07-2024, 15:25
1 yorum
2
23
2 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Merhaba arkadaşlar, 8 ay avodart kullandım, İlk 2 ay her gün bir kapsül diğer aylar 3 güne bir bir tane dudaktirit kullandım. Saçlarımda olumlu yönde çok faydasını gördüm dökülmeleri kesti ön taraflarda sıklaşma yaptı hata şakaklarımda bile tüylenmeye başlamıştı. Ancak evlilik sebebiyle Bu ilacı kullanmayı bırakıyorum. Çünkü bebek düşündüğümüz için kesinlikle kullanılmaması gerekiyormuş. Evli olup da bu ilacın kullanımını doktorları kesinlikle önermiyor. Gebelik sırasında özellikle erkek bebeklerin fetus gelişimine olumsuz etkisi olabileceği birçok kaynakta yazılmış. Diyelim ki ilacı kullanıyorum ve gebelik planlaması yaptık çocuk düşündüğümüzde ne kadar süre önce bu ilacı bırakmak gerekiyor. İnternette yerli yabancı birçok araştırma yaptım. İlayda 3 ay önceden bırakanlar ya da 6 ay önce bırakmak gibi farklı bilgiler var.

      Benim anladığıma göre ilaç kullanmayı 3 ay önceden bırakmak gerekiyor. Çünkü vücuttan atılması öyle bir ayda olacağını zannetmiyorum. Ama bu konu hakkında bilgi sahibi olan varsa ya da evli olanlar varsa fikirlerini bekliyorum.

      Sormak istediğim ilacı bıraktıktan sonra saçların eski haline dönme süresi değil. Sadece gebelik bebek düşünmek konusundaki bilgiler. Yorum yazan herkese şimdiden teşekkür ederim.

      facebook grup
    • 3 ayda tamamen vücuttan atılmış olur ancak libido düşüklüğü ve sperm kalitesi tamamen düzelmeyebilir. Bunun için bitkisel kürler keçiboynuzu, deve dikeni ve havuç suyu gibi yöntemler denenmesi faydalı olur. Ekstra olarak body sporu, sağlıklı beslenmeye dikkat edilmeli ayrıca sigara ve alkol kullanılmaması önemlidir.
      Dutasterid haftada iki tane
      Saf minoxil losyon
      Medohbiotin günde bir
2 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.