Forumda Arama Yapın

Saç Tedavisi Forum Forum Medikal Saç Tedavileri Saç Bakımı Ürünleri Redist Şampuan Kullananlar Yorumları

Yorum

Redist Şampuan Kullananlar Yorumları

9-01-2024, 15:11
0
1
26
1 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Redist şampuan saç bakımına uygun olarak üretilmiş bir çok farklı içerikte üretilen zenginleştirilmiş doğal formülü sayesinde saçlara ekstra bakım yaparak temizleme yapar. Redist şampuanlar saçları kökten uca besleyerek daha sağlıklı saç uzamasını destekler. İçerisindeki bitkisel ekstratlar sayesinde saçlara canlılık, dolgunlık, parlaklık ve güçleştirme sağlamaya yardımcı olur.

      Redist şampuanlar içerisinde tuz yoktur. Hassas ve işlem görmüş saçlar için geliştirilmiş özel formülü saçlara nazikçe bakım yaparak temizleme yapar. Şampuanlar içerisinde çeşitli bitkisel yağlar bulunur. Bunlar jojoba yapı, yeşil çay ağacı yağı, argan yağı, sarımsak özü, keratin içerir.

      Redist şampuan ne işe yarar?

      Redist Şampuan Kullananlar Yorumları

      Ekstra bakım şampuanları genellikle saçı derinlemesine temizlerken aynı zamanda özel içeriklerle beslemeyi ve korumayı amaçlayan ürünlerdir. Bu şampuanların bazı özellikleri şunlar olabilir:

      1. Derinlemesine Temizlik: Saçı ve saç derisini kir, yağ ve ürün kalıntılarından temizlemeye yönelik özel formülasyonlar içerir.

      2. Nemlendirme ve Besleme: Özel nemlendirici ve besleyici içerikler içerir, böylece saç telleri nemlenir ve beslenir. Bu, kuru ve yıpranmış saçları iyileştirmeye yardımcı olabilir.

      3. Saç Uçlarındaki Kırıkları Azaltma: Saç uçlarındaki kırıkları onarmaya ve azaltmaya yardımcı olabilir, böylece saçlar daha sağlıklı ve güçlü görünebilir.

      4. Renk Koruma: Renkli veya işlem görmüş saçlarda renk kaybını önlemeye yardımcı olabilir.

      5. Parlaklık Katma: Saça doğal bir parlaklık katabilir ve mat görünümü engelleyebilir.

      6. Isı ve Kimyasal Hasara Karşı Koruma: Saçı ısı uygulamaları veya kimyasal işlemlere karşı koruma amacı taşıyabilir.

      Her redist şampuanın özellikleri içeriklerine bağlı olarak değişebilir, bu nedenle etiketi dikkatlice okumak ve ürünün saç ihtiyaçlarınıza uygun olup olmadığını değerlendirmek önemlidir.

      Redist şampuan nasıl kullanılır?

      Saçlarınızı iyice ılık suyla ıslattıktan sonra redist saç bakım şampuanı avucunuza bir miktar dökerek uygulayın. İyice köpürttükten sonra saç derisine oval masaj hareketleri yaparak 3-5 dakika yıkayıp durulayın. Gerekirse işlemi tekrarlayınız
      Günlük kullanım için uygundur.

      Redist AntiFade Complex Tuzsuz Şampuan 1000 ml

      Saça zararlı tuzsuz yapısıyla saçları matlaştırmadan temizleme yapar. Hassas ve ağır işlem görmüş saçlar için özel olarak geliştirilmiş formülü, hassas temizleyiciler ve vitaminlerle içeriği kombine edilmiştir.
      Zenginleştirilmiş özel formülü, Jojoba Yağı ve Yeşil Çay Ağacı Yağın’ın mucizevi etkisiyle saçları kökten uca bakım yaparak arındırır, mükemmel bir görünüm ve sağlıklı bir görünüm kazanmasını sağlar. Şampuan fiyatı 2024 yılı 89,50 tl’dir.

      Redist Hair Care Garlic Sarımsaklı Şampuan No.85 1000 ml

      Şampuan içindeki sarımsak özleri sayesinde saç köklerini güçlendirerek saç dökülmelerinin azalmasına yardımcı olur. Saç derisinde kaşıntı, yağlanma, kepek oluşmasını önler. Sarımsak, antimikrobiyal özelliklere sahiptir, bu nedenle saç derisindeki mikropları temizlemeye yardımcı olabilir. Şampuan fiyatı 2024 için 114,50 tl’dir.

      Redist Keratin Complex Bakım Şampuanı 1000 ml

      Keratin, saç tellerinin ana bileşenlerinden biridir. Keratin içeren şampuanlar, saç tellerini güçlendirmeye yardımcı olabilir ve saçın daha sağlıklı ve dirençli olmasına katkıda bulunabilir. Keratin, saç yüzeyini düzeltme ve pürüzsüzleştirme yeteneğine sahiptir. Bu, saçın daha parlak ve düzgün görünmesine katkı sağlayabilir. Keratin, saç tellerini koruyarak kırılma ve uçların bölünmesini azaltabilir. Şampuan fiyatı 2024 için 114,50 tl’dir.

      Redist Argan Yağlı Saç Bakım Şampuanı 1000 ml

      Argan yağı, saçın doğal nemini korumaya yardımcı olabilir. Bu, saçın yumuşak ve parlak görünmesine katkıda bulunabilir. Argan yağı, özellikle kuru ve yıpranmış saçları besleyerek, saç tellerini güçlendirip saç uçlarındaki kırıkları azaltabilir ve saçların daha sağlıklı uzamasına yardımcı olabilir. Argan yağı, saç derisini rahatlatıcı ve nemlendirici etkilere sahiptir, bu da kepeklenmeyi azaltır. Saçlarım daha canlı, dolgun ve parlak görünmesini sağlamaya yardımcı olur. Şampuan fiyatı 2024 için 114,50 tl’dir.

      Redist Platin,Sarı ve Gri Saçlar İçin Silver Şampuan 500 ml

      Boyalı saçlar için geliştirilmiş platin, sarı ve gri saçlar için özel formülü ile saçta oluşan sarı ve turuncu yansımaların oluşumunu engeller. Saçın matlaşmasını önleyerek daha parlak ve güçlü görünmesine yardımcı olur. Şampuan fiyatı 2024 için 114,50 tl’dir.

      Redist Anti-Hairloss Şampuan 500ml

      Şampuan içeriğindeki amino asitler, multivitamin kompleksi ve bitkisel içerikleri ile saçlarınızın kökten dökülmesinin önlenmesine yardımcı olur. Şampuanın içindeki vitaminler ve mineraller saç foliküllerini güçlendirebilir, bu da sağlıklı saç büyümesine katkıda bulunabilir. Temizleme ve canlandırma özellikleri, saç derisinin sağlığını iyileştirebilir ve saç köklerini destekleyebilir. Şampuan fiyatı 2024 yılı 99 tl’dir.

      Redist Ekstra Bakım Saç Şampuanı 4000 ml

      Ekstra bakım şampuanı özel içeriklere sahip, saçı derinlemesine temizlemeye, beslemeye ve korumaya odaklanan bir içeriğe sahiptir. Ekstra bakım şampuanları, saçı ve saç derisini derinlemesine temizleyebilir, yağ, kir ve ürün kalıntılarını gidermeye yardımcı olur. Özel içeriklerle zenginleştirilen bu şampuanlar, saç tellerini nemlendirir ve besler. Kuru ve yıpranmış saçları daha sağlıklı hale getirir. Ekstra bakım şampuanları, saç uçlarındaki kırıkları azaltarak saçların daha sağlıklı uzamasına yardımcı olabilir. Şampuan fiyatı 2024 için 199,50 tl’dir.

      Redist şampuan çeşitlerini kullananlar üründen memnun kalıp kalmadığını yorumlarını konu altından paylaşabilirler.

      facebook grup
1 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.