Forumda Arama Yapın

Saç Tedavisi Forum Forum Medikal Saç Tedavileri Saç Büyüme Uyarıcıları Androvium %5 Sprey Kullananlar Yorumları

Yorum

Androvium %5 Sprey Kullananlar Yorumları

2-06-2023, 23:12
5 yorum
5
236
6 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Assos Androvium %5 yada %2 deri spreyi kullananlar yorumlarında genetik saç dökülmesini önlemek, dökülen saçları çıkarmak ve var olan saçları güçlendirmek için kullanıyor. Androvium içine minoxidil etken maddesi vardır. Minoxil saç dökülmesini önleyen, dökülmüş saçları çıkartan çok etkili bir ilaçtır. Aslen tansiyon ilacı olarak üretilmiş ancak kullanan kişilerde tüylenme, saç çıkışı yaptığı görülünce saç spreyi olarak üretilmiştir.

      Androvium saç spreyi ne işe yarar?

      Androvium %5 Sprey Kullananlar Yorumları

      Androvium sprey kelliğin (Androgenetik Alopesinin) uzun süreli tedavisinde, saç dökülmesinin önlenmesi ve saç büyümesinin uyarılmasında kullanılır. Sprey 60 ml içinde 3 Gr minoxil her 1 ml içinde 50 mg minoxil bulunur.

      Androvium ne kadar süre kullanılır?

      Spreyden olumlu sonuç alınması için 1 sene sabah akşam düzenli kullanılması gerekir. Saç çıkması 4 ila 6 ay sürekli uygulamadan sonra, maksimum etki 12 ay sonunda görülür.

      Androvium sprey saçta ne kadar kalmalı?

      Saç spreyi, jöle, şampuan veya diğer benzer kimyasal içerikli saç ürünleri öncesinde kullanmayın. Saç derisinde en az 2 saat beklemesi gerekiyor.

      Minoxil bıraktıktan sonra saç döker mi?

      Her üründe olduğu gibi minoxil bırakılırsa saçlar hızlıca dökülmes sürecine girer.

      Minoxidil ömür boyu kullanılır mı?

      Minoxil ömür boyu kullanılabilir. Saçları korumak için düzenli günde 1 defa devam edilmesi önerilir.

      Minoxil saçları kalınlaştırır mı?

      Saç köklerinde ki kan dolaşımını artırarak saçın fibrozis denilen iltihaplanmayı önleyerek saçlarım beslenmesini artırır.

      Minoxil Kullanımıyla İlgili Bilgiler

      Erkek tipi saç dökülmesi genelde 20’li yaşlarda başlar ve ömür boyu devam eder. Genetik faktörlere bağlı olarak dökülme şiddeti artabilir 30’lu yaşlarda kellik oluşabilir.

      Sprey ilk kullanmada 3 ila 5 ay içinde yoğun saç dökülmesi oluşabilir. Bu güçsüz saçların şok dökülme denilen yenilenme sürecine girmesi denir. Eski saçın atan saç kökü daha sağlıklı saç teli uzatmaya başlar.

      Dökülme şiddetiniz fazlaysa dht inhibitör olan finasterid ilacıyla birlikte şakaklara azelderm krem ve tretin kremle birlikte kullanımı etkisini artırır.

      Aşırı saç yağlanması için konazol şampuan 3 güne 1 kullanılmalı. Ek destek olarak kafein, arginine karışımı saç losyonu tedaviye eklemek daha çok saç çıkışı yapabilir.

      Kafein, arginine losyon için konumuza bakabilirsiniz. Kafein saç köklerinde uyarıcı etkiler yaparak dökülmüş saçların çıkmasını uzatabilir.

      Androvium sprey yan etkileri

      Baş dönmesi, kalp çarpıntısı, düşük tansiyon, yüzde şişlik, deri döküntüsü oluşabilir.

      facebook grup
    • Merhaba saç dökülme şikayetiyle muayene olmaya gittim doktor bana xpecia vitamin hapı, dermovate losyon, prozinc şampuan yanında eğer işe yaramazsa son olarak bu spreyi al kullan dedi. Bu spreyi daha önce kullanmış olan var mı etkileri nasıldır? Yanlarımda açılma ve saçımda incelmeler var. Her duşta 40-50 saçım dökülüyor.
    • Konu Sahibi
      Xpecia ve alopecia procapil sprey orta seviyedeki dökülmeleri önlemede yeterli olabilir ancak saç kaybı yaşıyorsan tam anlamıyla önler diyemeyiz. Agresif dökülme durumuna ve ailedeki genetik yatkınlığa göre uygun tedavileri belirlemek önemli. Yoksa ne kullanırsan kullan ileride kelleşmeye doğru gidersin.
    • Hocam bu spreyin diğerlerinden farkı var mı yoksa bildiğimiz minoxdil mi içeriyor?
    • Androvium sprey bende çok etkili olmadı önceki yıllardaki minoxiller daha çok faydası oluyordu acaba şimdiki minoxillerin kalitesimi azaldıki. Bu ürünü 5 ay kullanıp farklı markaya geçtim. Bakalım bunda sonuç nasıl olacak.
    • Saç ekimi sonrası 6 ay boyunca minoxidil kullandım saçlarıma çok iyi faydası oldu saç ektiren arkadaşlar veya mevcut saçları korumak için düzenli sabah akşam kullanılmasını öneriyorum.
6 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.