Forumda Arama Yapın

Saç Tedavisi Forum Forum Medikal Saç Tedavileri Genel Saç Soruları Emr hair solution kullananlar var mı?

Emr hair solution kullananlar var mı?

17-05-2024, 10:53
3 yorum
4
31
4 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Merhaba arkadaşlar,

      Son zamanlarda EMR Hair Solution adında bir saç bakım ürünü hakkında birçok şey duydum ve bu ürünü kullananların deneyimlerini merak ediyorum. Ürünün içeriğinde neler var ve gerçekten saç çıkışına yardımcı oluyor mu? Eğer bu ürünü kullanan varsa, lütfen deneyimlerinizi ve ürün hakkındaki düşüncelerinizi paylaşır mısınız?

      Ayrıca, ürünün içeriği ve etkinliği hakkında net bilgilere ulaşamadım. Resmi bir satış sitesi veya açıklayıcı bilgi bulunmuyor gibi görünüyor. İnternette bazı kullanıcı yorumlarına rastladım ve ürünün saç çıkışında olumlu sonuçlar verdiği iddia ediliyor. Ancak, içeriğinde ne gibi maddeler olduğu konusunda tam bir muamma. İçine minoxidil ve finasterid katılmış olabileceği düşünülüyor. Losyonun fiyatı oldukça pahalı ve resmi olarak satışı yok. Bu konuda bilgisi olan veya deneyimi olan varsa, bilgi paylaşımında bulunabilir mi?

      Ürün hakkında şöyle bir bilgi buldum.

      EMR Hair Solution hakkında forumlarda yapılan yorumlara göre, ürünün içeriğinde %5 Minoxidil ve Finasteride karışımı bulunuyor. Bu karışım, ticari olarak Finasteride’ın sadece hap formunda satılmasından dolayı, özel olarak eczacılar tarafından solüsyon haline getiriliyor. Kullanıcı yorumlarına göre, bu ürünü almak isteyenlerin gümrükte sorun yaşamamak için doktor reçetesi almaları gerektiği belirtiliyor. Ayrıca, ürünün saç çıkışında olumlu sonuçlar verdiği iddia edilse de, resmi bir satış sitesi veya açıklayıcı bilgi bulunmuyor ve ürünün orijinal olup olmadığı konusunda bazı şüpheler mevcut.

      facebook grup
    • Bende bu losyonu geçen gördüm resmini paylaştığım solüsyonu bilen duyan var mıdır? Berberde gördüm ve birçok müşteriye öneriyordu ve kullanmış birkaç kişinin resimlerini gösterdi. Sonuçları ile ilgili birkaç öncesi sonrası fotoğrafları vardı. Tepe açıklığı hafifçe kararmıştı ama önleri aynıydı. Hakkında bilgisi olan kullananlar ya da kullanmış tanıdığı olanlar varsa bilgi verebilir mi?

    • içeriğinde neler var tam bşlgisini bulamadım forumlarda da uzun süre kullananlar pek yok gibi..
    • İçerik aynı minoxil ve finasterid almaya hiç gerek yok..
4 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.