Forumda Arama Yapın

Saç Tedavisi Forum Forum Medikal Saç Tedavileri Saç Bakımı Ürünleri Luis Bien Saç Serumu Kullanıcı Yorumları

Yorum

Luis Bien Saç Serumu Kullanıcı Yorumları

15-05-2024, 23:35
2 yorum
3
89
3 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Merhaba değerli forum üyeleri genetik dökülme bende mağduruyum ne yaptıysam bir türlü durduramadı dökülmeyim. Mavi serumları merak ediyorum en çok merak ettiğim luis bien saç serumu kullanmış olanlar var mı aranızda? Bu ürün hakkında deneyimlerinizi ve yorumlarınızı paylaşabilir misiniz? Özellikle saç sağlığı üzerindeki etkileri, saç dokusundaki değişiklikler ve ürünün genel kullanım kolaylığı hakkında neler düşünüyorsunuz?

      Ürünün saç üzerinde bıraktığı his, kokusu ve saç dökülmesini önlemeye yönelik olarak etkisini merak ediyorum. Ayrıca, ürünün boyutu 40 ml fiyatı 250 TL genel saçtaki etkinlik değerlendirmesi hakkında da görüşlerinizi almak isterim.

      Kullananların deneyimlerini okumak benim için çok değerli olacak. Bol bol yorum yazın şimdiden teşekkür ederim..

      facebook grup
    • Bir şişe bitti günde iki kez kullandım 15 gün anca gitti mevcut saçlarımı besleyip güçlendirdigini ve canlılık verdiğini farkettim ama kel olan bölgelerde herhangi bir gelişme göremedim 6 ay kullancam sonrasında ya bırakırım yada devam ederim.
    • Trendyolda bir çok kullanıcı saç çıkarıyor güçlendirdi gibi yorumlar yazmış gerçekten bu kadar etkili bir ürünmü kullanan varsa bilgi versin
3 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.