Forumda Arama Yapın

Saç Tedavisi Forum Forum Medikal Saç Tedavileri Saç Bakımı Ürünleri Psoderm Saç Losyonu Kullananlar Yorumları

Yorum

Psoderm Saç Losyonu Kullananlar Yorumları

6-05-2024, 04:15
3 yorum
3
160
4 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Merhaba arkadaşlar, Bir süredir Psoderm saç losyonu kullanıyorum ve deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istedim. Psoderm, genellikle sedef hastalığı ve zor tedavi edilen egzamalar gibi cilt problemlerinde iltihabı azaltmak için kullanılan topikal bir steroid. Benim kullanım amacım ise saç dökülmesi ve saç derisindeki kaşıntı problemleri için oldu.

      Ürünü düzenli olarak kullandığımda, saç derisindeki kaşıntının azaldığını ve saçlarımın daha sağlıklı göründüğünü fark ettim. Ancak, herhangi bir ilaçta olduğu gibi, Psoderm’in de yan etkileri olabileceğini unutmamak gerekiyor. Özellikle uzun süreli kullanımda ciltte incelme gibi yan etkiler meydana gelebilir.

      Forumlarda Psoderm’i kullanan diğer kişilerin yorumlarını da okudum. Bazı kullanıcılar saç dökülmesine karşı olumlu sonuçlar aldıklarını belirtirken, bazıları ürünün saçlarına zarar verdiğini ve dökülmenin arttığını söylemiş. Bu yüzden, Psoderm kullanmadan önce bir dermatoloğa danışmanızı ve kişisel durumunuza göre en uygun tedaviyi belirlemenizi öneririm.

      Son olarak, Psoderm’in maliyeti hakkında da bilgi vermek istiyorum. Fiyat, satın alınan eczaneye ve ürünün boyutuna göre değişiklik gösterebilir. Ancak genel olarak, bu tür ürünlerin maliyeti yüksek olabiliyor.

      Aranızda psoderm losyonu kullananlar varsa nasıl bir sonuç aldılar. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

      facebook grup
    • Bendede ayni problem var. Stres başlıca sebeblerinde biri iş yüzünden strestli günler geçirdim hemen derim kaşınmaya basladi kabuklandı falan sonra azaldı hiç yokda diyebilirim. Ketoral şampuanı kullanman gerek iyi geliyor.
    • Bende vardı elma sirkesi ve su karışımı yapıyorum haftada 2 kez filan uyguluyorum kullandığım sürece geçiriyor ama geçen bir ara bıraktım yeniden başlıyor. Şimdi elocon losyon sürüyorum şimdilik memnunum.
    • Bende dermovate saç losyonu kullanıyorum. Kullandıktan 4-5 gün sonra geçiyor birkaç hafta yok oluyor sonra tekrar çıkıyor. Kesin bir çözümü yok heralde.
4 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.