Forumda Arama Yapın
Foruma hoş geldin ziyaretçi
Saç dökülmesi forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Saç Tedavisi Forum Forum Medikal Saç Tedavileri Saç Soruları 19 Yaş şakaklarda açılma başladı

Yardım

19 Yaş şakaklarda açılma başladı

4-05-2024, 00:26
6
5
197
7 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Merhaba arkadaşlar, 19 yaşındayım ve son zamanlarda şakaklarımda açılma olduğunu fark ettim. Bu durumun nedenleri ve çözümleri hakkında bilgi almak istiyorum. Aynı sorunu yaşayanlar varsa, yaşadıkları süreci ve aldıkları önlemleri paylaşabilirler mi?

– Bu yaşta şakaklardaki açılma neden kaynaklanır?

– Bu durumu yaşayanlar hangi tedavi veya bakım yöntemlerini uyguladılar?

– Saç sağlığını korumak ve güçlendirmek için önerilen yöntemler nelerdir?

Bu konuda tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşmanız, benim gibi genç yaşta bu sorunu yaşayan birçok kişi için çok değerli olacaktır. Yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim.

facebook grup
    • Şakaklardaki açılma genellikle genetik faktörler, yaşam tarzı ve saç bakımı alışkanlıkları gibi çeşitli nedenlerle oluşabilir. 19 yaşında bu durumu yaşıyorsanız, ilk adım olarak bir dermatoloğa danışmanız yararlı olacaktır. Forumda yeterli bilgi mevcut. İlk etapta saç durumumuza göre minoxil ve biotin tedavisine başlayın. Ayrıca, saç sağlığınızı korumak için dengeli beslenme, düzenli uyku ve stresten kaçınma gibi sağlıklı yaşam tarzı alışkanlıklarını benimsemek önemlidir.

• Genetik kaynaklı dökülüyor ailede kellik varsa genelde yaş ilerledikçe daha da açılacak erkenden yaşına uygun tedaviye başlaman gerekiyor.
    • Bende de aynı durum var ailede kellik olduğu için ilerleme yapacak büyük bir ihtimalle şimdilik bir şey kullanmıyorum ama açılmalar devam ederse procapil tedavisine başlayacağım.
    • @caglaryildiz procapil çok etkili olmuyor saçları koruyamazsın
    • ZentoN yazdı:
      @caglaryildiz procapil çok etkili olmuyor saçları koruyamazsın

Hocam minoxil kullanamıyorum aşırı kalp çarpıntısı yapıyor vücuda zararı olmayan bir losyon arıyorum geçenlerde zix losyon yorumlarını okudum bir çok kişi etkili olduğunu söylemiş ama son kullanıcı yorumlarında sonuçlar nasıl olduğu hakkında pek yorum göremedim sizin öneriniz var mı?

• çağlaryıldız yazdı:
      ZentoN yazdı:
      @caglaryildiz procapil çok etkili olmuyor saçları koruyamazsın

Hocam minoxil kullanamıyorum aşırı kalp çarpıntısı yapıyor vücuda zararı olmayan bir losyon arıyorum geçenlerde zix losyon yorumlarını okudum bir çok kişi etkili olduğunu söylemiş ama son kullanıcı yorumlarında sonuçlar nasıl olduğu hakkında pek yorum göremedim sizin öneriniz var mı?

Zix losyonu kullan o zaman etkisi hakkında kimse bişey söyleyemez yerine kafein losyon var ama etkili olur mu bilemem.

7 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.