Forumda Arama Yapın

Saç Tedavisi Forum Forum Saç Ekimi Forumu Saç Ekimi Öncesi ve Sonrası Sorular Saç ekiminden sonra procapil kullanılır mı?

Saç ekiminden sonra procapil kullanılır mı?

6-04-2024, 18:59
4 yorum
5
59
4 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Saç ekimi operasyonundan sonra saç derisine ekilen greftlerin yeni yerlerine daha hızlı adapte olması için procapil kullanılması uygun olur. Procapil kılcar damarlarda kan akışını artırarak hücrelerin daha fazla oksijen ve besin maddesi alımını artırır. Bu sayede ekilen saç kökleri hızlıca saç teli üretmeye başlar. Yeni yerlerine tam alışamamış saç kökleri içinde çok faydalı olacaktır. Procapil nasıl etki eder aşağıda detaylıca açıkladım.

      Saç ekiminden sonra procapil kullanılır mı? Bu sorunun cevabı evet diyebiliriz, çünkü saç ekimi sonrasında Procapil içeren ürünlerin kullanılması önerilmektedir. Procapil, saçlı derideki kılcal damarların kan dolaşımını artırarak ekilen saçların daha iyi beslenmesine yardımcı olur ve saç ekimi sonrası saç büyüme döngüsünü destekler. Ayrıca, ekimden önce var olan saçların daha sağlıklı ve dirençli olmasına katkıda bulunur. Saç ekimi operasyonu sonrasında saçların çıkmaya başlaması 2,5-4 ay arasında bir süre alabilir ve bu süre zarfında Procapil ve Minoxidil etken maddesi bulunan serumların kullanılması saç büyümesini hızlandırabilir.

      facebook grup
    • Arkadaşlar ekim sonrası procapil içeren hairforte sprey kullanmayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz? Dht bloke edici olması ve minoxidil ile birlikte kullanılması çok daha etkili olmaz mı? Yada minoxidil mi kullanmalı yoksa procapil mi ?
      • Bence ikisinden birini kullan dht azaltıcı olarak proscar kullanmanı öneririm. Çünkü topikal dht inhibitörler pek işe yaramıyor.
    • Bence procapil değilde minoxil kullanmak daha mantıklı diye düşünüyorum çünkü minoxil saçları daha hızlı aktifleştiren bir madde.
    • Ayne procapil yerine minoxil kullan zamanını boşa harcama minoxil kesin etki sağlar.
4 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.