Forumda Arama Yapın

Saç Tedavisi Forum Forum Medikal Saç Tedavileri Saç Büyüme Uyarıcıları Minoxil saç döküyor devam etmeli miyim?

Minoxil saç döküyor devam etmeli miyim?

4-04-2024, 20:38
5 yorum
5
77
4 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Evet arkadaşlar minoxile başlayalı 3 ayı buluyor günde 2 kez düzenli kullanmama rağmen şok dökülme halen durmuş değil. İlk ay zaten ön saçları çok sayreltti sonra azalır diye bekledim dökülme durmadan devam ediyor. Zaten saç seyrekliğim norwood 3, saçımı taradığımda tarakta 50 tel saç geliyor. Hayatımda böyle bir dökülme yaşamadım aşırı bir dökülme durumum var. Saçları aşırı çok döküyor bu döküntü ne zaman geçer de asıl saçlar çıkmaya baslar? Bu gidişle kafayı yicem hafta içi dht ve vitamin testide yaptırcam. Kendi yaptığım minoxili kullanıyorum. Ne yapmalıyım devam etmeli miyim yardım lütfen.
      facebook grup
    • Antiandrojen ilaç proscar yada dutasterid kullanıyor musun?
      • Konu Sahibi
        Yok hocam kullanmıyorum minoxil bir biotin kullanıyorum sizce dökülme neden olmuş olabilir.
      • Dostum bu saç durumuna göre değişir Eğer saçlarını yitirdirici sıklık varsa yeni saç çıkışını pek göremeyebilirsin. Dökülmenin durmamasında birçok faktör vardır vitamin eksikliği, mevsimsel dökülme, çok sık mastürbasyon yapmak bunlar hep olumsuz etkiler.
    • Minoxil ilk 3 ayda zayıflamış saçları döküp yenisini çıkartır. İlk aylarda çoğu kişide dökülmede artış yaşanır. Kullanmaya devam edersen dökülenler daha kaliteli olarak geri çıkacaktır. Sendeki dökülme biraz fazla ama belki sana öyle gelmiş olabilir. Merak etme minox döktüğü için bunlar tekrardan çıkar geriye.

       

       

    • Kullanma sıklığını azaltabilirsin günde bir defa uygula en azından saç döngüsü normale dönebilir.
4 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.