Forumda Arama Yapın

Saç Tedavisi Forum Forum Medikal Saç Tedavileri Genel Saç Soruları PRP tedavisi saç gürleştirir mi?

PRP tedavisi saç gürleştirir mi?

29-03-2024, 00:25
4 yorum
4
67
5 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Merhaba arkadaşlar 25 yaşındayım saçlarımda genel seyrelme var ön taraflar gün geçtikçe açılmaya devam ediyor. Bu sorun beni günlük yaşantımda psikolojik olarak çok etkilemeye başladı. Saçlarımı güçlendirmek için bir süre farklı saç bakım ürünleri kullandım fakat hiçbiri işe yaramadı. Son olarak 1 sene minoxidil ve finasterid kullandım ilk aylarda saçları güçlendirdi biraz ama sonradan etkisi giderek azaldı. En sonunda saç ekimi sonuçlarına baktım aklıma yattı ve ektircektim. Doktoruma söyledim saç analizi yaptı ve saç ektirmeme gerek olmadığını söyledi. Belli bir süre prp tedavisi yapalım işe yarayacağını söyledi. Haftaya prp tedavimin ilk seansına gidecem. Daha önce prp yaptıranların sonuçlarını gösterdi. Gözle görülür bir iyileşme olduğunu gördüm. İkna oldum açıkçası daha önce prp tedavi yaptıranlar ya da bu konuyla alakalı bilgi sahibi olan biri var mıdır? Saçları gürleşitirir mi bu tedavi? Yorumlarınızı bekliyorum.
      facebook grup
    • Ayrintili sekilde arastirdiniz mi peki? Sizde erkek tipi dokulme varsa yani genlerin dokulmeyi destekliyorsa istedigini yap o saclar dokulecek. Ailede sac durumlari nasil mesela. Babada kellik varsa önemini almalısın.
    • Mrb kardeşim seansı tüpü 1000 TL civarı değişiyor uygulayacağı tüplerein kaliteli olmasına dikkat et internette forumlarda araştır.

      Kaç seans olacağına sen karar veriyomuşsun saçın durumuna gore değişiyor genelde 2 yada 3 ayda bir yapılıyor toplamda 8 seans felan oluyor. Ama kimisi 2-3 seansta bitiriyormuş. Saçları güçlendiriyor ancak uygulama bırakılınca tekrar dökülme başlar bilgin olsun.

    • Benim anladığım 4 ya da 5 seans sürüyor ama tam bir fiyat vermiyorlar, bazıları bir seeanstan sonra işe yaramadı diye gitmemezlikte yapmış

    • Valla saç mezoterapisi oldukça maliyetli bir yöntem ve sürekli uygulatmak gerekiyor bir de kafaya enjekte edilecek tüpün içeriği çok önemli bunu yaptırcaksan iyi bir araştırma yap hangi tüplerin daha etkili olduğunu öğren ve etkisi yüksek olanı uygulattır.
5 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.