Forumda Arama Yapın

Saç Tedavisi Forum Forum Medikal Saç Tedavileri Genel Saç Soruları Konazol yerine Loprox şampuan kullanmak

Konazol yerine Loprox şampuan kullanmak

27-03-2024, 14:15
3 yorum
4
78
4 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Herkese merhabalar, forumda birçok kişi minoksilin etkisini arttırsın diye konazol şampuan kullanmayı öneriyor. Konazol şampuan içindeki etken madde ketokonazol dht baskılayıcı etkisi olduğu söyleniyor. Ben de bu şampuanı 5 aydır kullanıyorum haftada 2 defa sürekli saçlarımda 5 dakika bekleterek yıkarım ama şuana kadar hiçbir etkisini göremedim. Benim saç derim de kaşıntıyla sivilceler oluşuyordu. Son bir aydır konazol yerine loprox şampuan kullanıyorum şahsen daha çok memnunum kafamdaki sivilcelere iyi geliyor kaşıntıyı falan bayağı azaltıp rahatlatıyor. Ketokonazol şampuan yerine loprox şampuanı kullansam daha etkili olmaz mı? Loprox şampuanda minoxidilin etkisini artırmaz mı? Aynı zamanda xpecia tablet de kullanıyorum.
      facebook grup
    • Ketokonazol şampuanlar genetik dökülmede faydası olsada çok bişey beklememek ferekir. Loprox şampuan seboreik dermatit için kullanılıyor genetik dökülmeye etkisi olmaz. Antiandrojen ilaçlar, minoxidil ve procapil gibi ürünler etkili oluyor.
      Dutasterid haftada iki tane
      Saf minoxil losyon
      Medohbiotin günde bir
    • Loprox şampuan seboraik dermatit ve mantar ve kepek gibi problemlerin için kullanılıyor asla kafa derisindeki dhtyi baskılayamaz.
    • Konazol şampuan minoxidilin etkisini artırır diye kim söyledi yok böyle bir etkisi sadece topikal olarak hafif antiandrojenik etki gösterir oda minimal düzeyde. Loprox ayrı konazol ayrı şampuanlar bunların yerine ketoral krem sür mercimek tanesi kadar uygulayıp masaj yap.
4 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.