Nasıl Kullanılır
Finasterid sakal ve vücut kıllarını döker mi?
20-03-2024, 02:16
1
2
57
2 yanıt dizini görüntüleniyor
-
-
InvincibleÜyeInvincibleÜyeSon Giriş: 20-07-2024 19:39 Kayıt Tarihi: 23-01-2024 07:23:21
- Takipçi:
- 0
- Takip:
- 0
- Konular:
- 17
Finasteridi tam bir senedir kullanıyorum bu sürede sakal çıkış hızında azalma ve vücut kılları yoğunluğunda azalma olduğunu fark ettim. Tam emin değilim ama bana sanki biraz öyle geldi çünkü o neredeyse her gün tıraş oluyordum ancak son 3 aydır haftada bir defa tıraş olduğumu fark ettim. Finasterid kullanan arkadaşlar bu konu hakkındaki deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Uzun süredir Bu ilacı kullanan arkadaşlar okuyup geçmeyin herhangi bir etkisi olmadıysa da yazın ki böyle bir etkisinin olup olmadığını bilelim. Kullanmış arkadaşlar yaşınızı ve ne kadar süre kullandığınızda belirtirlerse daha iyi fikir sahibi oluruz. Yorumlarınız çok önemli çünkü bu olguyla yeterli klinik gözlemi yok.Sakal çıkış hızında azalma yapması teorik olarak mümkün, kadınlar için de halihazırda hirsutizm yani erkek tipi tüylenme tedavisinde kullanılıyor. Bu anlamda forumlardaki deneyimler büyük bir örneklem grubu barındırdığı için klinik araştırma imkanı da sunmuş oluyor.
Bu yüzden finasteride kullananların yardımı çok önemli konu ile ilgili teorik sorularınız olursa mümkün olduğunca cevaplayabilirim.
-
2 yanıt dizini görüntüleniyor
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.