Forumda Arama Yapın

Saç Tedavisi Forum Forum Medikal Saç Tedavileri Genel Saç Soruları Türkiye’de RU58841 bulma konusunda yardım

Türkiye’de RU58841 bulma konusunda yardım

17-03-2024, 19:41
3 yorum
4
59
4 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Arkadaşlar RU58841 tozunu Türkiye’de aramadığım site ve yer kalmadı birçok forumda araştırmaları yaptım bunu bir kişi dışında ne yazık ki temin eden yok anladığım kadarıyla. Yurt dışındaki sitelerde satılıyor Ali Baba, AliExpress, eBay gibi ancak fiyatı dolar kuruna bağlı olduğu için epey yükseliyor. Uygun fiyata alabileceğimiz bir yer arıyorum. Daha önce ru58841 kullanmış veya kullanmakta olan arkadaşlar bu ham maddeyi nasıl temin ettiklerini söyleyebilir mi? Lütfen yardımcı olun oral anti androjen kullanamadığım için çok ihtiyacım var yakın tarihte Steroid kürünede başlayacağım ve minoxil kafein losyon ile birlikte kullanmayı düşünüyorum. Satın alabileceğim bir yer varsa lütfen yardımcı olun.
    • Maalesef ülkemizde satışı yurtdışı tanıdığınız varsa kolaylıkla temin edebilirsin yada direk ebayda alabilirsin ama fiyatı pahalı olur. Forumda alım grubu oluşursa girebilirsiniz.
    • Bende kullanmak istediğim bir madde eğer toplu alım olursa katılmak istiyorum.
    • Ru çok etkili bir antiandrojen oral ilaç kullanmış kadar etkili oluyor yabancı forumlarda çok iyi sonuç alanlar var bir şekilde temin etmeliyiz bu maddeyi.
4 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.