Forumda Arama Yapın

Saç Tedavisi Forum Forum Medikal Saç Tedavileri Antiandrojen Kullanımı Miracle losyon öncesi ve sonrası sonuçları

Bilgi Miracle losyon öncesi ve sonrası sonuçları

16-03-2024, 10:08
3 yorum
4
79
4 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Arkadaşlar forumda hatırladığım kadarıyla miracle losyonu kullananların sayısı oldukça fazlaydı ve herkes çok da memnun kalmıştı. Özellikle birçok kişinin saç durumu resimlerine baktığımda çok da faydalı olduğunu gördüm. Birçok kişinin öncesine göre sonrası sonuçlarında saç dökülmesini önleyip seyrelmeyi kapatmıştı. Ben de 5-6 ay kullandım hafiften saçlarımı güçlendirmişti önlerdeki zayıflamış saçları biraz uzatmıştı. Hatırladığım kadarıyla sonradan daha etkili etkenler bulunmuştu. Şimdi bakıyorum da artık kimse kullanmıyor ve popülerliği kaybetmiş. Kullanılmamasının sebebi işe yaramadığından dolayı mı yoksa bu yeni losyonlara geçişten dolayı mı?
    • Çoğu kişide çok az etkisi olduğu için bıraktılar antiandrojen olmayan yeni çözümler çıktığı için bütçesi olanlar yenilere geçtiler.
    • Ben kullandım etkisi oldumu olmadı mı bilemedim. 6 ay boyunca düzenli günde 2 kez kullandım saç çıkarmayı geçtim zayıflamış saçları bile güçlendirmedi.
    • Vallahi agresif saç dökülmesinde çok da etkisi olmuyor. Estradiol losyon da öyle pek saç çıkartmıyor ama mevcut saçları biraz kalınlaştırıyor şey o kadar para verip de olsa hazırlamaya değmez.
4 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.