Forumda Arama Yapın

Saç Tedavisi Forum Forum Saç Ekimi Forumu Saç Ekimi Öncesi ve Sonrası Sorular 22 yaşında saç ekimi yapılır mı?

Soru

22 yaşında saç ekimi yapılır mı?

15-03-2024, 20:41
2 yorum
3
49
3 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Merhaba herkese 22 yaşındayım son 2 yıldır saçlarımın ön tarafları iyice seyreldi xpecia tablet ve 6 ayda minoxil kullanmama rağmen gözle görülür bir ilerleme olmadı sadece var olan saçlarımı döktü dökülenlerde tekrar çıkmadı acaba ben mi yanlış kullandım bilmiyorum tam düzenli kullanamamıştım. Bu aralar saçlarda açılmalar bayağı bir ilerledi. Özellikle şakaklarda her iki yan tarafta gerilemeler epey belirgin bir hal almaya başladı ben de bu durumu gerçekten çok kafaya takmaya başladım ve saç ekimini araştırmaya başladım. Saçıma son halini konuyu ekledim sizce bu saça kaç bin greft ve hangi teknikle ekim daha uygun olur? Önümüzdeki aylarda Saç ektirmek istiyorum sizce bu yaşta saçı kime ne kadar doğru?

      Benim saç yapıma göre alanında uzman güzel ekşimi yapın bir ekim herkese önerileriniz nelerdir? Görüşlerinizi bekliyorum değerli arkadaşlar.

      facebook grup
    • Sizin saça ekim yapılmasını önermem yaşınız daha genç üstelik tam dökülmemiş uygun tedavi ile bu saçları sıklaştırabilirsin günde 1 mg proscar ve minoksil edildi tedavi çaparak rahatlıkla toplar bu saçlar en azından 2-3 yıl mevcut saçları korur hatta yenilerini bile çıkarabilirsin.
    • Hiç tavsiye etmem bu yaşta diğer tedavileri kullan şuan bir çok yöntem var minoxil, kafein, procapil, estradiol, finasterid losyon gibi gibi.
3 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.