Forumda Arama Yapın

Saç Tedavisi Forum Forum Saç Ekimi Forumu Saç Ekimi Öncesi ve Sonrası Sorular 21 Yaş saç ekimi için uygun muyum?

Saçekimi

21 Yaş saç ekimi için uygun muyum?

15-03-2024, 16:46
2 yorum
3
159
3 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Arkadaşlar merhaba yaşım 21 gelen sesleri var aile tarafı full kel yani ben de 25 yaşıma varmadan tamamen kel olacağım çünkü babama sorduğumda o yaşlarda saçları çok dökülmüş saç ilaçları hakkında fazla bir bilgim yok ancak dökülme durumum çok şiddetli olduğu için oral anti androjen kullanmam gerekli olduğunu düşünüyorum. Ben de yaşım erken olduğu için doktora gitmiştim vitamin felan verdi ancak durdurmaz diye söyledi. Proscar söyledim bu ilaçları kullanmayı pek önermedi ama yine de kullanabilirsin diye söyledi. Forum biraz araştırdım bu ilaçların uzun yıllar sürekli kullanılması gerektiğini anladım. Ben de uzun yıllar kullanamayacağım için kesin yol olarak saç ektirmeyi düşünüyorum.

      Saçlarımın son durumunu aşağıya ekledim 21 yaş saç ekimi için uygun muyum ileride mevcut saçlar dökülmeye devam ederse ikinci bir saç ekimine ihtiyaç duyar mıyım? Saçlarım yanlardan açıldı ve tepe de seyrelmeler mevcut, şu saçı nerede ektirebilirim düzgün bir yer önerirseniz memnun olurum?

      facebook grup
    • Dostum seninle aynı durumdayım benim de saçlar ciddi anlamda seyrelmeye başladı hele ki bu yaşta ne yapacağız bilmiyorum kesin bir çözümü de yok saç ekimi yaptırmak bu yaşta doğru olur mu?
    • Dostum daha bu yaşta saç ekimi yapılmaz finasterid ve minoxla çok rahatlıkla toplar bu saçlar yeter ki düzenli kullan herhangi bir ciddi yan etkiler çok fazla görmezsin ben taa kaç yıl önce kullanmaya başladım şu an evliyim hiçbir sorunum yok.
3 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.