Forumda Arama Yapın
Foruma hoş geldin ziyaretçi
Saç dökülmesi forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Saç Tedavisi Forum Forum Medikal Saç Tedavileri Saç Büyüme Uyarıcıları Rogaine köpük kullananlar bakabilir mi?

Soru

Rogaine köpük kullananlar bakabilir mi?

8-03-2024, 23:26
3
4
89
4 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Merhaba arkadaşlar rogaine köpük minoxil kullananlar yardımcı olmalarını bekliyorum internetten rogaine minoxidil 3 kutu yeni aldım ben tüm saça uygulamıyorum bu yüzden bir sorum olacak. Saç seyrekliği olan bölgelere kolaylıkla uyguluyorum köpüğü sıkıp yatıyorum. Saçların sık olduğu bölgelere uygulamakta zorlanıyorum köpük saçlara çok temas ediyor diplere neredeyse çok azı temas ediyor. Bu yüzden köpük yarım saate kalmadan kuruyor. Nasıl uygulayacağımı bir türlü çözemedim. Solüsyon olanı rahatlıkla damlalık kullanarak tüm tepeye sürüyordum. Ancak foam olanı sürmek gerçekten zor.

Sizlere sorum sık saçlı olan yerlere nasıl uygulamam gerekir. Azda olsa deriye temas etmesi de etki eder mi?

facebook grup
    • Çok sık saçların varsa köpüğü zor uygularsın bunu sadece açıklık olan yerlere sür diğer yerlere losyon olanı uygula.
    • Saçlarını geriye doğru tara araları açılır diplere rahat sürülür bu şekilde
    • Arkadaşlar 1 ay rogaine ya da kirkland köpük formunda minoxidil kullanmayı düşünüyorum. Fazlası olan var mı yardımcı olabilecek ya da satabilecek?
4 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.